|

Ryan Babel, Avrupa'ya dönüyor

Bir dönem Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Ryan Babel, Yunan devi Olympiakos'a transfer olmak üzere. Hollanda basınında çıkan haberlere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nde mutlu olmadığı aktarılan oyuncunun tekrar Avrupa'ya dönmek istediği ifade edildi.

Yeni Şafak
13:00 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:33 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Ryan Babel, 2 sezon boyunca Kasımpaşa forması giymişti.
Ryan Babel, 2 sezon boyunca Kasımpaşa forması giymişti.

Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Ryan Babel, Hollanda basınında yer alan haberlere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden ayrılıyor. Bonservisi Al Ain'de bulunan Babel'in transfer olasılıkları arasında en güçlü takım olarak Olympiakos gösterildi.



Geçtiğimiz sezon adı üç büyüklerle de anılan futbolcunun Yunan ekibi Olympiakos ile transfer görüşmeleri yaptığı ve anlaşma noktasına geldiği aktarıldı. 29 yaşındaki futbolcunun tekrar Avrupa'da futbol oynamak istemesi sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'nden ayrılacağı ifade edildi.



  • Futbolculuk kariyerine Ajax'ta başlayan Babel, Liverpool, Hoffenheim ve Kasımpaşa'da forma giydikten sonra Al Ain'e transfer olmuştu. Hollandalı futbolcu yeni takımıyla şimdiye kadar çıktığı 8 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

#Ryan Babel
#Olympiakos
#Al Ain
8 yıl önce