|

Sabri Sarıoğlu'nun yerine düşünülen isim ortaya çıktı

Galatasaray yıllardır A Takım kadrosunda yer alan Sabri Sarıoğlu ile dün akşam itibarıyla yollarını ayırdı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmayan sarı kırmızılılar, Deportivo'nun İspanyol sağ beki Juanfran'ın transfer için görüşmelerini sıklaştırdı.

Yeni Şafak
10:10 - 14/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 14/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
15 yıldır Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılılarda 475 maça çıktı 24 gol attı, 51 de asist yaptı.
15 yıldır Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılılarda 475 maça çıktı 24 gol attı, 51 de asist yaptı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ile yollar ayrılırken gelecek sezon sağ bekte kimin oynayacağı merak konusu. Sarı kırmızılı yönetim, bu noktaya tartışılmayacak bir ismi almak isterken görüşülen isim ortaya çıktı.

Galatasaray yönetiminin sağ bek transferi için Deportivo'dan Juanfran'la ilgilendiği ve futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Juanfran'ın Galatasaray'ın teklifini cazip bulduğu belirtildi. Piyasa değeri 5 milyon euro olan futbolcunun bonservisi için pazarlıklara başladığı aktarılan sarı kırmızılıların yakın zamanda bu transferi bitirmek istediği ifade edildi.

  • 28 yaşındaki Juanfran, 2016 yılında Watford'dan Deportivo'ya transfer olmuştu. İspanyol sağ bek, geçtiğimiz sezon çıktığı 38 resmi maçta 8 asist yapma başarısı gösterdi.

https://www.youtube.com/embed/DpBgzt9mVYQ

#Juanfran
#Galatasaray
#Deportivo
7 yıl önce