|

Sabrın sonu sabri

Kadro dışı kaldı, takımdan gönderilmek istendi, şimdi de sözleşmesinin uzatılmaması söz konusu… Her şeye rağmen mücadeleyi bırakmayıp formasına kavuşan Sabri, “Sabrettim ve bugün oynuyorum” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 2/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 00:52 - 2/05/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın kupada Medicana Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada gol perdesini açan Sabri Sarıoğlu'dan mutlusu yok. Geçirdiği sıkıntılı günlerden sonra forma giymeye başlayan, attığı golle de 456 gün sonra suskunluğunu bozan Sabri, sabrının karşılığını aldı. “Benim için ne kadar aldıysalar saygı gösterdim” diyen tecrübeli futbolcu, “Kadro dışı bırakıldığımda Başkan Ünal Aysal ile görüşmüştüm. Ona bu durumu sorduğumda kendi kararı olmadığını söylemişti. O günlerden sonra sabrettim ve bugün oynuyorum” ifadeleriyle forma mücadelesini gözler önüne serdi. Galatasaray ile olan sözleşmesinin sezon sonu biteceğini hatırlatan Sabri, “Daha öncekilerde de olduğu gibi sözleşmem konusunda da benim için ne karar alırlarsa saygı göstereceğim. Ama kalmak istiyorum, Galatasaray sevgimi herkes biliyor. Ne görev verilirse yapacağım” ifadelerini kullandı.



SABRİ AĞABEY BİZİ ŞAŞIRTMADI


Attığı gol dışında, bir asist yapan, bir de penaltıya sebep olan Sabri, takım arkadaşlarının da takdirini aldı. Başta Galatasaraylılar, tüm Türkiye, Sabri'nin sol ayağıyla attığı gole şaşırsa da takım arkadaşları Sabri'den son derece emindi. Emre Çolak, gol için “Sabri ağabey o vuruşu yaparken gol olacağını düşünmüştür. Düşünmeden vurulan bir şut değil. Sabri ağabey yeteneklidir” derken, Yekta Kurtuluş, “Sabri'ye her şey yakışır. O çok yetenekli”, Burak Yılmaz da “Beni şaşırtmadı çünkü bunları idmanda da yapıyor” yorumunu yaptı.



Cimbom'a Hollanda'dan misafir


Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor galibiyeti alan Galatasaray, ligdeki Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İdmana sakat Hamit Altıntop dışında tüm oyuncular katıldı. Öte yandan G.Saray'ın idmanını Hollanda'nın Rotterdam kentinden gelen G.Saraylılar da takip etti. Misafirler, başta Sneijder olmak üzere tüm oyunculara ilgi gösterdi.


#sabri sarıoğlu
#galatasaray
#Medicana Sivasspor
9 yıl önce