|

Sağlam'a sürpriz teklif

Osman Özköylü ile yollarını ayıran Adana Demirspor, teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam'a sürpriz bir teklifte bulundu.

Yeni Şafak
11:02 - 2/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:34 - 2/03/2016 Çarşamba
Diğer

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam'la anlaşma noktasına geldiği iddia edildi.



Yapılan yönetim kurulu toplantısında Osman Özköylü ile yollarını ayırma kararı alan Akdeniz ekibinde Başkan Sedat Sözlü, “Osman Özköylü ile yollarımızı ayıracağız. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz." demişti.




Sporx'in haberine göre; Bu gelişmenin üzerine teknik direktör arayışlarını sıklaştıran Adana Demirspor, Ertuğrul Sağlam ile temasa geçti ve olumlu yanıt aldığı öne sürüldü.



Son olarak Bursaspor'u çalıştıran ve görevden ayrılıp yurtdışında çeşitli araştırmalarda bulunan Ertuğrul Sağlam'ın geniş çaplı bir proje içerisinde Adana Demirspor'a 'evet' diyeceği belirtildi.



Sağlam'dan yalanlama

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile görüştüğü yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.



Sağlam, yaptığı açıklamada, dün ve bugün hakkında bazı basın yayın organlarında Adana Demirsporlu yöneticilerle görüşme yaptığı yönünde haberler yayımlandığını bildirdi.



Kendisinin şu an yurt dışında bulunduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Adana Demirspor ile görüştüğüm iddiaları doğru değildir. Böyle bir teklif de olmamıştır. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra bugüne kadar yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda takımdan teklif geldi ancak ben prensip gereği sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemiyorum. Bu anlamda hakkımda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim" diye konuştu.





#Ertuğrul Sağlam
#Adana Demirspor
#PTT 1. Lig
8 yıl önce