|

'Sahaya giren Trabzonlu olamaz'

Kasımpaşa maçında taraftarın sahaya gireceği iddialarını yanıtlayan Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, 'Gerçek Trabzonlu bunu yapmaz' dedi. Aslan, böyle bir durumun olması durumunda emniyet güçlerinin gerekeni yapacağına inandığını diler getirdi.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 19/03/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:47 - 19/03/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Sahaya giren Trabzonlu olamaz'
'Sahaya giren Trabzonlu olamaz'

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bordo-mavili kulübün cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynanacak Kasımpaşa maçında bazı taraftarların sahaya gireceği iddiaları için 'Gerçekten ceza almamıza rağmen birileri 'kapıları zorlayacağız' diyorsa bu artık bizi, federasyonu aşar. Trabzonspor taraftarı böyle bir şey yapmaz' ifadelerini kullandı.

ÖZER HURMACI OYNAMAYACAK

İdmanda soruları yanıtlayan Aslan, Özer'in eski takımına karşı forma giyip giymeyeceğiyle ilgili 'Sözleşmesinde böyle bir madde yok ancak başkanlar aralarında bir söz vermişler. Ricada bulunulmuş' dedi.

Trabzon F.Bahçe maçları ertelendi

Trabzonspor-F.Bahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle iki takım arasında alt liglerde oynanacak mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi. Daha önce erteleme kararı çıkmamış; maçların yeri değiştirilmişti.

Taka F.Bahçe'yi tablodan çıkarttı

Trabzon'da yayın yapan Taka Gazetesi, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu 'şampiyonluk kupasının' verilmediği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi yayınladığı Süper Lig puan cetvelinden çıkarttı.

Trabzonspor Bosingwa'sız çalıştı!

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da önceki gün izinli olarak İstanbul'a giden Bosingwa, idmana katılmadı. İstanbul'dan öğlen saatlerinde dönen Portekizli yıldız, tek başına tesislerde idman yaptı. Sakatlıkları nedeniyle Sivas maçı kadrosunda yer almayan Malouda, Adrian ve Colman ise takımla çalıştı.


10 yıl önce