|

Sakatlıkların faturası teknik heyete

G.Saray’da peş peşe gelen sakatlıkların arkasında, teknik heyetin milli takımlardan yorgun dönen futbolculara yaptırdığı ağır idman programı ve aşırı yükleme olduğu belirtilirken, zorlu maçlar öncesi yaşanan sıkıntının faturası teknik heyete kesildi.

Umut Yılmaz
04:00 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:38 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Serdar Aziz
Serdar Aziz

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da, Bursaspor karşısında alınan beraberlik keyifleri kaçırırken, ligde ve Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu periyotta takımdaki sakat oyuncuların çokluğu da endişe oluşturuyor.

Sakatlıkların nedenine ilişkin olarak ortaya atılan bir iddia ise şoke edici türden. Söz konusu sakatlıklara teknik heyetin neden olduğu, futbolculara idmanlarda aşırı ve ağır yükleme yapıldığı ve bunun da peş peşe sakatlıklara yol açtığı öne sürüldü. Özellikle milli maçlar için lige verilen arada ülkelerinin milli takım kamplarına katılan ve yorgun olarak dönen oyunculara fizik güce dayalı ağır bir idman programı uygulandığı ve bunun karşılığı olarak da yaşanan sakatlıklar nedeniyle sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ve ligdeki zorlu periyot öncesinde önemli isimlerinden yoksun kaldığı ileri sürüldü. Bu iddialara göre sakatlıkların faturası teknik heyete kesilmiş durumda.

Bu arada Şampiyonlar Ligi’nde toplam 21 kişilik listesi bulunan Galasararay’da Serdar ile birlikte 5 futbolcu sakat oldukları için kadroda yer alamayacak. 18 kişilik maç kadrosunun tamamlanabilmesi için B kadrosundan 2 takviye yapılması ve bunların da Ozan Kabak ile Yunus Akgün olması bekleniyor.

SERDAR AZİZ’İN SAKATLIĞI DA
KEYİFLERİ KAÇIRDI

Sarı-kırmızılı takımda ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapılan karşılaşmada sakatlanan Emre Akbaba’nın ardından, son olarak ligdeki Bursaspor maçında sakatlanan Feghouli, Fernando ve bu karşılaşma öncesi sakatlık yaşayan Onyekuru’dan gelen haberler can sıktı.

Aslan’da bu dört oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü ve 6 Kasım’da Schalke ile yapılacak karşılaşmaların yanı sıra ligdeki Yeni Malatya, Fenerbahçe derbisi ve Kayserispor mücadelelerinde de sahada yer alamayacak. Tedavileri kasım ayı başında lige verilecek milli arada son bulacak. Yine Bursaspor maçında sakatlanan Serdar Aziz’in durumu için de gelen haberlerin iç açıcı olmadığı kaydedildi. Milli futbolcunun da 3 hafta oynamama ihtimalinin söz konusu olduğu belirtildi.

#Feghouli
#Fernando
#Galatasaray
6 yıl önce