|

Sala'nın ailesinden flaş iddia: Öldürülmüş olabilir

Uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın ölümüyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli futbolcunun kuzeni, "Sala öldürülmüş olabilir" diyerek olayın araştırılması çağrısında bulundu.

Haber Merkezi
13:27 - 18/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 13:59 - 18/02/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Kayıp uçağın enkazı 12 günlük aramanın ardından bulunmuş ve çıkarılan cesedin Sala'ya ait olduğu açıklanmıştı.
Kayıp uçağın enkazı 12 günlük aramanın ardından bulunmuş ve çıkarılan cesedin Sala'ya ait olduğu açıklanmıştı.

Manş Denizi üzerinde geçirdiği uçak kazası sonrası hayatını kaybeden Sala için ülkesi Arjantin'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni sonrasında Arjantinli futbolcunun kuzeni Gatti, yaşananların kaza olamayacağını savunarak Sala'nın öldürülmüş olabileceğini ifade etti.

Neden tek başına gönderildi?

Olayın geniş kapsamlı araştırılması çağrısında bulunan Gatti, "Bu bir kaza değil, çelişkiler var. Sala öldürülmüş olabilir. Sala'yı o uçağa koyan ve pilotu kiralayan kişilerin araştırılmasını istiyoruz. Sala'yı neden tek başına gönderdiklerinin açıklanmasını istiyoruz" dedi.

  • Pilot David Ibbotson ve Sala'nın bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi'nde kaybolmuştu. 3 Şubat'ta uçağın enkazının yeri belirlenmiş, 6 Şubat'ta ise çıkarılan cansız bedenin Sala'ya ait olduğu tespit edilmişti.


#Emiliano Sala
5 yıl önce