|

Salih Uçan'ı üzen açıklama

Takımdan gitmesi durumunda Salih Uçan'ın forma şansı bulacağı belirtilen Strootman için Roma Başkanı sert konuştu, noktayı koydu.

Yeni Şafak
15:38 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 15:40 - 16/12/2014 Salı
Diğer

Roma Kulübü'nden Salih Uçan'ı üzecek bir açıklama geldi. Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak İtalyan ekibinin yolunu tutan genç futbolcu, oyuna sonradan girerek iki dakika oynadığı Verona maçının dışında hiçbir karşılaşmada forma giyememişti. Ne lig, ne kupa ne Avrupa kulvarında oynayamayan Salih'in takımdaki geleceğinin orta sahadaki oyunculardan bazılarının takımdan ayrılmasıyla şekilleneceği ve oyuncunun Roma'da devam etmesi için bunun zorunlu olduğu yorumları yapılmıştı.


Bu konuda en çok öne çıkarılan isim Kevin Strootman oldu. Hem Salih ile aynı pozisyonda oynaması, hem de İngiliz devi Manchester United'ın transferinde ısrarlı olması nedeniyle Hollandalı futbolcunun gitmesiyle Salih Uçan'a yer açılabileceği değerlendirmesi yapılıyordu.


Manchester United Teknik Direktörü Lousi Van Gaal'ın Hollanda Milli Takımı'ndan öğrencisinde ısrar edip oyuncuyla ilgili girişimlerde bulunmasına İtalyan ekibinden tepki geldi. Roma Başkanı James Pallotta ve Strootman'ın United'a transfer olacağı haberlerine öfke saçtı. Pallotta oyuncularını bırakmayacaklarını belirterek, "Kevin genç ve aynı zamanda tecrübeli bir futbolcu. Geleceğimizi o ve onun gibi futbolcularla inşa etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

(Milliyet)

#ROMA
#SERİE A
#İTALYA
#SALİH UÇAN
9 yıl önce