|

'SAMBORON'

Trabzonspor'un yeni transferleri Jarro, Prazares, Eduardo ve Da Silla Türkiye'ye gezmeye gelmediklerini, hedeflerinin Bordo-mavili takımla birlikte şampiyonluğa ulaşmak olduğunu söylediler.

.
00:00 - 26/06/2001 Salı
Güncelleme: 18:06 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
'SAMBORON'
'SAMBORON'

Trabzonspor'un sambacıları, çok iddialı. Bordo-mavili takımın yeni transferleri, Türkiye'ye turistik amaçla gelmediklerini, hedeflerinin Trabzonspor'u şampiyonluğa taşımak olduğunu söyledi. Brezilyalı 4 oyuncu Jarro, Prazares, Eduardo ve Da Silva, "Biz saha dışında değil, içinde konuşuruz. Herkes şaşıracak" dedi.

SAVAŞMAK BİZİM İŞİMİZ

Trabzonspor'un uzun yıllardan beri şampiyon olamadığını öğrendiklerini belirten Prazares, "Trabzon seyircisinin Brezilya seyircisi gibi futbolu çok sevdiğini öğrendik. Eğer, bu ateşli seyircisi bizi ateşlerse hem savaşırız, hem de estetik şovlar yaparız. Trabzonspor'un özlemini mutlu sonla noktalarız" diye konuştu. Sıradan bir futbolcu olmadıklarını, Brezilya'nın amatör liginde futbol oynamadıklarını belirten Jarro ise, "Brezilya'da 1.Lig'in en kaliteli ekiplerinde forma giyiyorduk. Yeteneklerimizi sahada göstereceğiz. Bizi herkes 3 ay sonra görecek ve parmaklarını ısıracak" Açıklamasını yaptı.

Trabzon'a gelir gelmez ortaya koyduğu sempatik hareketlerle dikkat çeken bordo-mavili takımın yeni gol silahlarından Da Silva da, "Bizim hakkımızda ortaya atılan söylentiler bizi daha fazla hırslandırıyor ve kamçılıyor. Trabzonspor formasıyla tüm hünerlerimizi göstereceğiz" dedi.

ŞANSIMIZI ÇOK İYİ KULLANACAĞIZ

Ülkesinde genç milli olan Eduardo da, Trabzonspor'da özellikle yabancı futbolcuların istenilen randımanı veremediklerini bildiklerini için kendilerinin bu şansı çok iyi kullanacaklarını belirterek, "Başkan Özkan Sümer, tarafından bir kez değil, en az 3-4 kez izlendiğimizi biliyoruz. Bize güvenen başkanı mahçup etmeyeceğiz. En kısa zamanda Türkiye bizi konuşacak" ifadesini kullandı.

Trabzon, Almanya'da 7 hazırlık maçı oynayacak

YENİ sezon hazırlıkları için 27 Haziran çarşamba günü Almanya'ya gidecek olan Trabzonspor'un bu ülkede yapacağı 7 hazırlık maçının programı belli oldu. Genel sekreter Mahmut Ören'den alınan bilgiye göre Bordo-mavili ekip, ilk olarak 5 Temmuz'da Alman ikinci lig takımlarından Aachen ile karşılaşacak. Trabzonspor daha sonra 7 Temmuz'da Wolfburn Norderstedt, 9 Temmuz'da Waldhof Mannheim, 14 Temmuz'da Polonya'nın Slack Wroclaw, 17 Temmuz'da 1. lig ekiplerinden Werder Bremen, 19 Temmuz'da Obernculand ve 21 Temmuz'da ise Duisburg ile hazırlık maçları oynayacak. Öte yandan Bordo-mavili futbolcular dün sağlık kontrolünden geçtiler.


23 yıl önce