|

Samet Aybaba'dan Bifouma'ya eleştiri

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, son haftalarda beklediği verimi alamadığı oyuncuları Kone ve Bifouma ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
17:24 - 18/04/2018 среда
Güncelleme: 18:04 - 18/04/2018 среда
IHA
Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor ligde 8. sırada yer alıyor.
Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor ligde 8. sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen 'A'dan Z'ye Futbol' isimli konferansa katıldı.

Aybaba, son haftalarda performansları düşük olan Kone ve Bifouma ile ilgili soruya şöyle cevap verdi;

"Kone için büyük paradan vazgeçtik"
  • "Kone'yi Levante istedi, bize iyi para verdiler. Kendisine de verdiler. İnanılmaz karakterli bir çocuk bize gelip demedi ki, 'Beni İspanya'dan istiyorlar. Fazla para veriyorlar. Bunu değerlendireyim, gideyim' Biz onunla ilgili yorumu yaptık takıma katkılarını düşündük. Karakterli bir oyuncu olduğu için takımı daha iyi yönettiğini düşündük. Biz bu büyük paradan vazgeçtik. Tabii o ara bir düşüş yaşadı. Aklı gitti, geldi. Bir de sakatlık onu gerçekten çok yıprattı. Belçika'da 10 gün tedavi oldu ama tam iyileşmiş değil. O düşüşün ana nedenlerinden iki tanesi bunlar."
"Bifouma'ya vur diyoruz vurmuyor..."
  • "Thievy Bifouma'ya ise yapacak bir şey yok. Vur diyoruz vurmuyor. Geç diyoruz geçmiyor öyle gidiyor. Ama kaleye en hızlı giden oyuncumuz."

#Samet Aybaba
#Sivasspor
#Kone
#Bifouma
6 лет назад