|

Samet Aybaba: Maç sonu hakem odasından müzik sesi geliyordu

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Ayaba, hakemlerle girdiği ilginç diyaloğu anlattı. Aybaba, "İç sahada son oynadığımız Fatih Karagümrük maçından sonra hakemlerin soyunma odasından müzik sesi geliyordu. Ben de kapıyı açıp, 'Sizden daha keyifli bir topluluk olamaz. Çünkü hep galip sizsiniz' dedim" ifadelerini kullandı.

12:01 - 10/12/2020 Perşembe
Güncelleme: 12:29 - 10/12/2020 Perşembe
AA
Samet Aybaba
Samet Aybaba

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Samet Aybaba, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Kazanmaya başlamak istiyoruz"

Ligde bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Aybaba, "Trabzonspor, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. İyi de gidiyor, son hafta berabere kaldı. Bizim oyun felsefemiz belli. Biz çıkacağız, sahanın her yerinde mücadele edeceğiz ve kazanmaya başlamak istiyoruz. Ligin en iyi oynayan iki takımından 2 puan aldık. İçerideki maçı keşke kazansaydık. Kazanmaya başlayarak oyuncularımızın bize saha içinde vermiş olduğu coşkuyu daha da yukarı çıkarmak istiyoruz" dedi.

"Hakemler
işleriyle ilgili biraz daha ciddi ve tarafsız olsunlar"

Deneyimli teknik adam, Karagümrük ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası hakemlerle girdiği ilginç diyaloğu da anlattı.

Karşılaşmadan sonra hakemlerin odasından çok güzel, keyifli müzik sesi geldiğini aktaran Samet Aybaba, "Oyun havası gibi. Ben de kapıyı açtım, 'Sizden daha keyifli bir topluluk olamaz çünkü hep galip sizsiniz' dedim. Futbolun içindeki herkese saygılıyız. Sadece işleriyle ilgili biraz daha ciddi, biraz daha tarafsız, biraz daha doğru baksınlar. Başka bir isteğimiz yok" ifadelerini kullandı.



#Samet Aybaba
#Kayserispor
#Süper Lig
#Karagümrük
3 yıl önce