|

Şampiyon 2013'e hazır

Geçen yılın Dünya Şampiyonu motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, yeni takımı Mahi Racig Team Hindistan ile de başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''Hedefim 4. kez şampiyon olmak'' dedi

.
00:00 - 13/01/2013 Pazar
Güncelleme: 01:53 - 13/01/2013 Pazar
Yeni Şafak
Şampiyon 2013'e hazır
Şampiyon 2013'e hazır

Dünya şampiyonu motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Supersport Şampiyonası''nda yeni sezonun Şubat ayı sonunda başlayacağını belirterek, '''Şimdilik hiçbir aksilik yok. Yeni sezona şimdiden hazırım'' dedi. Dünya Supersport Şampiyonası''nda yeni sezona 24 Şubat''ta Avustralya''nın Phillip Island pistinde '''Merhaba''' diyeceğini belirten Milli Motosikletçi, FİM''in takımlara uyguladığı ''test yasağı''nın, 15 Ocak''ta biteceğini vurguladı. Geçen hafta 10 gün boyunca havaların çok iyi gittiğini belirten Sofuoğlu, '''Bu 10 günü çok iyi değerlendirdim. Hem kafa hem de beden olarak yeni sezona hazırım'' dedi.

DAHA 1 AY VAKTİMİZ VAR

Yeni takımı Mahi Racing Team Hindistan ile geçen yılın son ayında test yaptıklarını, ancak sonuçlardan memnun kalmadığını dile getiren Sofuoğlu, ''Orada eksiklikleri gördük'' diye konuştu. Önlerinde ilk yarışa kadar 1 aylık bir süreleri olduğunu belirten Şampiyon motosikletçimiz, ''Yarış 24 Şubat''ta. Şimdilik hiçbir aksilik yok. Zaten bu testin sonucunda çıkan derecelerden nerede olduğumuzu göreceğiz. Ancak benim hedefim 4. kez şampiyon olmak'' şeklinde konuştu.

11 yıl önce