|

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar

İşte gecenin sonunda Şampiyonlar Ligi biletini kapan takımlar...

Ajanslar
00:00 - 27/08/2013 Salı
Güncelleme: 00:23 - 28/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar
Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar
İşte gecenin sonunda Şampiyonlar Ligi biletini kapan takımlar...

Austia Wien gitti geldi!

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Avusturya ekibi, ilk maçta 2-0 yendiği Dinamo Zagreb karşısında evinde 3-1 geriye düşmesine rağmen Kienast ile skoru 3-2'ye getirdi ve gruplara kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Austia Wien ile Dinamo Zagreb Avusturya'da karşılaştı. İlk maçı 2-0 kazanan Austia Wien, sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına rağmen gruplara kalan takım oldu.

Karşılaşmaya Austria Wien hızlı başladı. Avusturya temsilcisi, 5. dakikada Josip Simunic'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Geriye düştükten sonra çabuk toparlanan Dinamo Zagreb, önce 33. dakikada Marcelo Brozovic ile skoru eşitledi, sonra ilk yarının bitimine 2 dakika kala Junior Fernandes'in şık golüyle 2-1 öne geçti.

Geri kalan dakikalarında başka gol olmayında Hırvat temsilcisi, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

reklam

Dinamo Zagreb, ilk yarının son bölümündeki etkili oyununu ikinci yarıya da taşıdı. Hırvatlar, 70. dakikada Fatos Beqiraj ile skoru 3-1'e getirdi.

Zagreb, Fatos Beqiraj'ın golüyle turu kapısını araladı ancak 83. dakikada Roman Kienast'ın golüne engel olamayınca gruplara kalan taraf Austria Wien oldu.


11 yıl önce