|

Şampiyonluk için geldim

Trabzonspor'un kendisi için büyük bir fırsat olduğunu belirten Brezilyalı golcü, “Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu fırsatı iyi kullanıp kendimi tüm dünyaya göstermek Brezilyalı Milli Takımına kadar yükselmek istiyorum. Hedefim goller atmak ve bordo-mavili formayla şampiyonluk kupasını kaldırmak” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 18/06/2011 Cumartesi
Güncelleme: 03:27 - 18/06/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Şampiyonluk için geldim
Şampiyonluk için geldim

Trabzonspor, Belçika'nın Westerlo takımından transfer ettiği Paulo Henrique Carneiro Filho ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile Temel Soyyiğit'in hazır bulunduğu törende Brezilyalı oyuncu ile 5 yıllık sözleşme yapıldı. Bekiroğlu, uzun süredir izledikleri Henrique'nin teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği 3 isimden biri olduğunu belirterek, “Bunların ilkini Zokora'yı alarak yapmıştık. İkincisini ise Henrique ile gerçekleştiriyoruz. 3. isim Adrian Mierzejewski ile de anlaştık' dedi.

BİLİCA'DAN BİLGİ ALDIM

Henrique ise taraftarların ilgisiyle kendisini evinde gibi hissettiğini belirterek, “Hedefim goller atmak ve Trabzonspor forması altında şampiyonluk kupasını kaldırmak' dedi. Trabzonspor'a geldiğinde F.Bahçe'de oynayan Bilica'dan bilgiler aldığını ifade eden Henrique, “Bilica ile aynı köylüyüz. Ama ondan önce menajerlerimle konuşmuştum. İnternetten araştırma yapmıştım. Bilica, bana Trabzonspor'un muhteşem bir taraftarı olduğunu, Türkiye'de futbol oynamanın zevk olduğunu, mutlaka gelmem gerektiğini söyledi' dedi.

GEZGİN BİR FORVET

Henrique, Trabzonspor'un, kendisinin Milli Takıma gitmesi konusunda önemli bir araç olacağına belirterek, “Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bu kendimi göstermek için bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirip Brezilya Milli Takımı'nda görev alacağıma inanıyorum' dedi. Golcü oyuncu, pivot santrfor olarak görev yaptığını bildirerek, “Gezgin olarak de etkinim. Forvet arkası da oynayabilirim” şeklinde konuştu.


Gabric koşmaya başladı

Hırvatistan'da Split yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrasında ölümden dönen Gabric'den sevindirici haberler geliyor. Hayati tehlikeyi atlatmasının ardından hızla iyileşme gösteren Göbric, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına başladı. Özel program dahilinde idman yapan Hırvat yıldız, futbol ve basketbol oynamaya başladı.



13 yıl önce