|

Şampiyonluk primi olarak Umre

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğa ulaşarak 2. Lig'e yükselmeyi başaran Anadolu Üsküdar 1908 Futbol Takımı'na verdiği Umre sözünü yerine getirerek 24 futbolcu ve 6 kişilik teknik ekipten oluşan kafileyi kutsal topraklara gönderdi.

Yeni Şafak
10:02 - 1/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:40 - 1/06/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbolcuları, yeşil sahada bir ilke imza attı. Şampiyon olmaları halinde kutsal topraklara gitme sözü alan sporcular, inançla çalışarak Umre primine hak kazandı.



Anadolu Üsküdar Spor Kulübü, ligin son 7 haftasında 3'üncü sıradaydı. Kendi evinde oynadıkları Etimesgut Belediyespor'a karşı mağlup olan takım, soyunma odasında şampiyon olmaları halinde prim yerine Umre ziyareti istediler. Kulüp yöneticilerinin durumu ilettikleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den 'Umre' sözü alan futbolcular, yeşil sahada rakiplerini tek tek solladı. 7 maçta 6 galibiyet alan futbolcular, rakiplerini mağlup edip, mutlu sona ulaştı. 24 futbolcu ve 6 teknik ekip olmak üzere 30 kişiden oluşan kafile Kutsal topraklara gitti.



Başkan Türkmen: İnancın zaferi

Şampiyonları kadim huzurun diyarından kutsal topraklara uğurlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, artık Üsküdar'ın da 2. Lig'de bir futbol takımı olduğunu belirterek, “Zorlu şartlarda mutlu sona ulaştılar. Bu başarıyı elde ederken de inançla mücadele eden futbolcu kardeşlerimiz şampiyonluk primi yerine de Umre'ye gitmek istediler. Bundan ötürü futbolcularımız en güzel sahalarda, en güzel tribünlerin önünde mücadele etmeyi hak ediyorlar" diye konuştu.



Kupayı kaldırırken açıklamıştı

Başkan Hilmi Türkmen, Anadolu Üsküdar 1908 Futbol Takımı'nın üstü açık otobüsle şampiyonluk kutlamalarını yaptığı sırada şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte havaya kaldırmış ve burada yaptığı konuşmada, bir yandan 2. Lig'de mücadele edecek takıma stat sözü verirken diğer yandan da 'Kutsal Prim' vaad ederek “Şampiyonluk primi olarak futbolcular ve teknik ekibimizi Umre'ye yolluyoruz" diye konuşmuştu.




------------------------------------------------------------------


için tıklayın
#3. Lig
#Anadolu Üsküdar 1908
#Umre
9 yıl önce