|

Samsunspor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

PTT 1. Lig takımlarından Karadeniz Temsilcisi Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar''a imza attıran kırmızı-beyazlı kulüp yönetimi, bu gün de takım kaptanı Musa Aydın, Denizlispor''dan Ahmet Burak Solakel ile Adana Demirspor''dan Taha Yalçıner''i renklerine bağladı.

Cihan
00:00 - 4/07/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:45 - 4/07/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Samsunspor 3 futbolcuyu renklerine bağladı
Samsunspor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

Nuri Asan Spor Tesisleri''nde düzenlenen imza töreninde 2 yıllık anlaşmayı imzalayan Musa Aydın, Ahmet Burak Solakel ve Taha Yalçıner, kulüp bayrağı ile gazetecilere fotoğraf pozu verdi. İmzaların atılmasından sonra değerlendirmede bulunan Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, yeni transferlerin ulusal Samsunspor markasının özelliğine ve güzelliğine damga vurmak için geldiklerini söyledi.

Kaptan Musa Aydın ile Ahmet Burak Solakel ve Taha Yalçıner''in takıma faydalı olacaklarına inandığını ifade eden Soğuk, ''Dün bildiğiniz gibi hocamızla sözleşmemizi yaptık. Bugün de uzun zamandır gündemimizde olan futbolcu arkadaşlarımızla kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ve hocamızın arzu ettiği noktalara ilişkin transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün de 3 arkadaşlarımızla anlaşma sağladık. İnşallah Samsun ve Samsunsporumuza inşallah faydalı olur. Geçen seneden daha iyi olacağımıza ve ekip görüntüsü içinde olacağımıza inanıyorum. Geçmişteki o güzel mazisine bu sezonla birlikte yeniden başlar.'' dedi.

Transferlerin iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kaptan Musa Aydın, ''Geçen sene yaşadığımız olaylardan iyisiyle kötüsüyle ders çıkartım bu sene onun üzerine koyup Samsunspor''u her zaman söylediğim gibi yeri süperlig olduğu için bu hedefler doğrultusunda gitmek istiyoruz. Yapılan transferlerle beraber. 3-4 transfer gördüğün kadarıyla hem iyi futbolcu hem de iş ahlakı olan oyuncular olduğu için kendi adıma çok mutluyum. İnşallah iyi bir ekip olup sezon sonunda mutlu şekilde bir üst lige çıkarız.'' diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Taha Yalçıner, ''İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Çok büyük bir camiaya geldim. Bunu garkına dün vardım. Hedefleri olan takım. Takımın yeri süper lig. Bunun için de elimden geleni yapacağız. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Var gücümüzle çalışıp Samsunspor''u layık olduğu yere süperlige çıkarırız.'' sözlerini sarf etti.

Sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel ise ''Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Çok değerli camiaya geldik. Samsunspor marka bir takım. İnşallah biz de bu özel takıma en iyi katkıyı sağlayıp, Samsunspor''u layık olduğu yerlere çıkarmak istiyorum. Takım birlikteliğinin oluşturulmaya başlandığını görüyorum. İnşallah bu şekilde devam eder ve başarı gelir.'' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce