|

Samsunspor Fenerbahçe'den Emre Demir'i kiraladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'den Emre Demir'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Emre Demir için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

14:15 - 3/02/2023 Cuma
AA
Emre Demir formayı giydi.
Emre Demir formayı giydi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Barcelona'dan kadrosuna kattığı Emre Demir, Samsunspor'a kiralandı.


Samsunspor İcra Kurulu üyesi Suat Çakır, burada yaptığı konuşmada, genç oyuncunun takımlarına katkı vereceğine inandığını söyledi.

Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan da çok yetenekli, gelecek vadeden ve kendilerine heyecan verecek bir futbolcu ile anlaştıklarını dile getirerek, "Emre, yetenekleriyle bize çok büyük değer katacaktır. Biz de Emre'ye değer katacağımızı düşünüyorum" dedi.


Emre Demir ise büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Bana inandıkları ve böyle bir teklif yaptıkları için çok mutlu oldum. İnşallah taraftarımızın beklediği şampiyonluk bu sezon gelecektir. Ben buna inanıyorum. İnşallah hep beraber bu yolda başarılı oluruz" ifadesini kullandı.


"Barcelona'dan Türkiye'nin en büyük takımına geldim"

Fenerbahçe'nin Barcelona'ya teklif sunduğunu ve bunu kabul ettiklerini anlatan genç oyuncu, "Barcelona'dan Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Fenerbahçe'den de oynamam gerektiği için Samsunspor'a geldim. Süper Lig'i veTFF 1. Lig'i Barcelona'da da olsam takip ediyordum. Samsunspor'u başarılı görüyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacaktır. Barcelona'dayken birçok takımdan teklif geldi ama biz Fenerbahçe'nin daha doğru olacağını düşündük. Fenerbahçe'den de sezon sonuna kadar kiralık gitmem lazımdı. Çok takım teklif yaptı ama Samsunspor'dan teklif gelince direkt kabul ettim" dedi.


Emre, daha sonra kendisini sezon sonuna kadar Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.



#Emre Demir
#Samsunspor
#Transfer
#Fenerbahçe
#TFF 1.Lig
1 yıl önce