|

Samsunspor lideri gözüne kestirdi

Samsunspor Teknik Direktör Erhan Altın, "Ankara'ya da 3 puan için gideceğiz" dedi.

Yeni Şafak
13:30 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:43 - 10/12/2014 Çarşamba
AA
Altın, yaptığı açıklamada, Manisaspor galibiyetinin kendileri açısından çok anlamlı olduğunu söyledi.


Manisaspor maçının ardından yine deplasmana gideceklerini hatırlatan Altın, "İki hafta üst üstte deplasmana gidiyoruz. İlk deplasman maçımızda 3 puan alarak Samsun'a döndük. İnanıyorum ki futbolcularım verilenleri sahaya sağlıklı bir şekilde yansıtarak Osmanlıspor maçından da galibiyet alıp Samsun'a döneceğiz. Osmanlıspor'un hem ekonomik hem de kalitesi bakımından bu ligin üstünde bir yapısı var. Ama bu ligde her takım her takımı yenebilir. Yeter ki konsantrasyon ve futbolcuların kazanma arzusu maç günü sahaya yansısın" diye konuştu.


Futbolcularla gurur duyduğunu ifade eden Altın, şöyle devam etti:


"Her türlü sıkıntılara rağmen oyuncularım müthiş istek ve arzularını sahaya yansıtıyorlar. İnanıyorum ki futbolcularım bu ligde istedikleri hedefe ulaşacaklar. Sahaya hangi futbolcumuz çıkarsa çıksın maçı kazanmak adına oyuna büyük destek sağlıyor. Saha içinde her şeyi yapıyor. Biz Ankara'ya da 3 puan için gideceğiz. Çünkü bizim hedeflerimiz var, hedefimizi tutturmak için puan farkını açmamak gerekiyor. İnşallah bunu başarırız."


Öte yandan Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde devam etti. Teknik direktör Altın yönetiminde, kültür fizik hareketleri yapan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
#SAMSUNSPOR
#Osmanlıspor
#Teknik Direktör Erhan Altın
#PTT 1. Lig
9 yıl önce