|

Samsunspor'a transfer yasağı şoku

Kırmızı-Beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, 'Nijeryalı eski futbolcumuz Umar Aminu'nun şikayeti sonrası FIFA tarafından verilen iki dönem transfer yasağı nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu kadar büyük ceza olamaz. Başkanımız Erkut Tutu ve yönetimimiz sorunu çözmek için yoğun çaba harcıyor. Gerekli evrakla CAS'a başvurduk' dedi.

Yeni Şafak
18:01 - 7/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:13 - 7/01/2016 Perşembe
DHA

Maddi sıkıntıların devam ettiği PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, şimdi de Nijeryalı Umar Aminu'nun şikayeti sonrası Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) tarafından verilen iki dönem transfer yasağı nedeniyle zor günler yaşıyor.



Aminu Umar'ın alacaklarının ödenmediği yönünde FIFA'ya başvurusu nedeniyle Samsunspor'a iki dönem transfer yasağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Metin Ateş, "Umar Aminu'nun şikayeti sonrası FIFA tarafından verilen iki dönem transfer yasağı nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu kadar büyük bir ceza olamaz. Başkanımız Erkut Tutu ve yönetimimiz sorununu çözmek için yoğun çaba harcıyor. Önümüzdeki 10 gün içerisinde bu sorunu aşacağımıza inanıyorum. Biz Umar'ın alacaklarının ödendiği evraklarımızı temin ederek CAS'a başvurduk. Allah yardımcımız olsun" dedi.



'Transfer tahtasını açamazsak mevcut kadroyla devam edeceğiz
'

Metin Ateş, "Biz sorunların aşılmasıyla ilgili sürekli çalışma halindeyiz. Yönetimdeki her arkadaşımız Samsunsporumuzun karşılaştığı ve içerisinde bulunduğu sorununu çözmek için başta kulüp Başkanımız Erkut Tutu olmak üzere çaba sarf ediyor. Transfer tahtasını açamazsak mevcut kadroyla devam edeceğiz. Takımımız şu an Antalya'da kampta. 10 Ocak 2016 Pazar günü ise Samsun'da yabancı bir takım ile dostluk maçı yapacağız" diye konuştu.


#samsunspor
#transfer yasağı
#Metin Ateş
8 yıl önce