|

Samuel Eto'o hakkında dikkat çeken iddia

Devre arası transfer döneminde Antalyaspor'dan ayrılarak Atiker Konyaspor'a imza atan Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yeni Şafak
11:14 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 12:25 - 10/04/2018 Salı
Diğer
Samuel Eto'o, Konyaspor formasıyla ligde 4 gol kaydetti.
Samuel Eto'o, Konyaspor formasıyla ligde 4 gol kaydetti.

Süper Lig'de küme düşme potasında bulunan Atiker Konyaspor'un pazar günü Antalyaspor'la oynayacağı maç öncesi ilginç bir iddia ileri sürüldü.

Ajansspor'un aktardığına göre Akdeniz temsilcisinin asbaşkanı Şefik Öz, katıldığı bir televizyon programında Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'la sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncuları aradığı yönünde duyumlar aldığını söyleyerek şöyle konuştu:

  • Samuel Eto'o'nun eski takım arkadaşlarını arayarak akıllarını çeldiğine inanmak istemiyoruz ama böyle bir dedikodu dolaşıyor. Bu konuyla ilgili bugün 50'ye yakın telefon geldi. Konyaspor yönetimi de böyle bir maçtan önce böyle şeyler olsun istemez. Bu durumu bazı menajerler manipüle edebilir, ancak Eto'o'ya böyle bir şey yakışmaz.
"Böyle bir telefon gelmişse...."
  • Hangi futbolcuları aradığıyla ilgili bilgimiz yok, bu durumu futbolcularımıza da sormayacağız. Böyle bir telefon gelmişse dahi futbolcularımız gereken yanıtı vermiştir.

#Atiker Konyaspor
#Samuel Eto'o
6 yıl önce