|

Santos sözleşmesini feshetti

Balıkesirspor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan, ardından parasını alamadığı gerekçesiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet eden, geçtiğimiz hafta da eşyalarını toplayıp ülkesine giden Andre Santos son hamlesini yapıp sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Yeni Şafak
12:41 - 16/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:46 - 16/04/2015 Perşembe
DHA

Kulübün resmi sitesinden, Portekizli oyuncunun kadro dışı kalmasını ve çalışma şartlarını gerekçe gösterip mukavelesini feshettiğini duyaran yönetim, "Kulübümüzün tüm yasal hakları saklı kalmak üzere avukatlarımız tarafından gerekli işlemler başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.



Balıkesir'de 7 Mart'ta oynanan Çaykur Rizespor maçında kadroya alınmadığı için teknik direktör Kemal Özdeş'le tartışınca kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki futbolcu, bu olayın hemen ardından Özdeş'e İngilizce, Portekizce ve Türkçe dillerinde üç ayrı mektup yazıp affedilmesini istedi. Bu talep işe yaramayınca üç aydır parasını alamadığını öne sürerek TFF'ye başvurup sözleşmesinin feshini isteyen Santos, geçen hafta sonunda da bavulunu toplayıp Portekiz'e gitti. Andre Santos dün de menajeri kanalıyla sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini kulübe bildirdi.



Balıkesirspor'un sezon başında Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımından transfer edip 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladığı Andre Filipe Bernardes Santos, 11 maçta kırmızı beyazlı formayı giydi, 1 gol attı. İsmail Ertekin döneminde takımın vazgeçilmez ismi olan Santos, Kemal Özdeş'in göreve gelmesi ve Vitor Gomes'in transfer edilmesinin ardından gözden düştü. Özdeş döneminde sadece Gaziantepspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında forma şansı bulan Andre Santos Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Burak Çalık'la birlikte kadro dışı bırakıldı.

#balıkesirspor
#tff
#Andre Santos
#sözleşme
#fesh
9 yıl önce