|

Savaşan formayı giyer

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, her futbolcuya aynı mesafede olduğunu belirterek, 'Antrenmanlarda çok çalışan, hak eden oynar' dedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 23/06/2013 Pazar
Güncelleme: 23:25 - 22/06/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
              Savaşan formayı giyer
Savaşan formayı giyer

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Davraz kampı öncesi oyuncularına gözdağı verdi. Futbolculardan verdiği programı harfiyyen uygulamalarını isteyen genç teknik adam, 'Kampa antrenmanlı gelin. Savaşan formayı kapar' şeklinde konuşarak formayı çalışanın kapacağı mesajını verdi. Geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığı için kırgın olan oyunculara da seslenen tecrübeli çalıştırıcı, 'Her futbolcuya aynı mesafedeyim. İdmanlarda çok çalışan ve hak eden oynar. Forma verilmez alınır. Oyuncuların konuşacağı tek yer futbol sahasıdır' şeklinde uyarılarda bulundu. Öte yandan Davraz'a 35 futbolcuyla gidecek olan Trabzonspor'un kamp sonunda bu sayıyı 25'e indirmesi bekleniyor. Özellikle yabancı oyuncuların kampa geç katılması durumunda bordo-mavili kulübün noter tespiti ile gerekli cezai işlemleri uygulamakta da kararlı olduğu öğrenildi.


FIFA Asbaşkanı Boyce'den ziyaret

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için Trabzon'a gelen FIFA Asbaşkanı Jim Boyce, Trabzon-spor Kulübü'nü ziyaret ederek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.Türkiye'de yaşanan şike sürecine değinen Hacıosmanoğlu, 'UEFA'dan büyük beklentilerimiz var ama FIFA'dan da beklentilerimiz büyük' dedi. FIFA Asbaşkanı Jim Boyce ise;'Bu dava UEFA'nın meselesi olduğu için onlar adına da yorum yapamayacağım. Kararı UEFA verecektir' diye konuştu.

11 yıl önce