|

Savaşçının adı Poulsen

İtalyan Corriere Dello Sport ve Tuttosport gazeteleri, Fenerbahçe'nin 5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Juventus'un Danimarkalı oyuncusu Christian Poulsen'in transferini bitirdiğini iddia etti. Sarı-lacivertliler, Milan'da oynayan Seedorf için de İtalyan kulübüyle pazarlıklarda mutlu sona yaklaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Poulsen ve Seedorf'un transferlerini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 8/06/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:22 - 8/06/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Savaşçının adı Poulsen
Savaşçının adı Poulsen

Başkan Aziz Yıldırım'ın kongre öncesi “F.Bahçe ruhunu geri getireceğiz. Bunun için de savaşan oyuncular alacağız” ve önceki gün de Ankara'da “Savaşan bir takım kurmak için çalışıyoruz. Öyle bir orta saha kuracağız ki Türkiye'de üstüne başkası olmayacak” sözlerinden sonra Türkiye ve Avrupa'da önemli yıldızlarla görüşmelerde bulunan F.Bahçe yönetimi, yapmış olduğu tranfserleri belirlediği tarih olan 15 Haziran'a kadar kamuoyuna duyuracak. İtalyan Corriere Dello Sport ve Tuttosport gazeteleri, Juventus kulübü kaynaklarına dayandırılarak verdiği haberlerde sarı-lacivertlilerin teknik direktör Daum'un alınması yönünde rapor verdiği Danimarkalı Christian Poulsen'in transferini büyük ölçüde bitirdiğini duyurdu. Gazetelerin internet sitelerindeki forumlarda F.Bahçe'nin 7 milyon euro talep eden İtalyan kulübüne bonservis ücreti olarak 5 milyon euro ödeyeceği belirtilirken, Danimarkalı oyuncunun da sarı-lacivertli kulübün kendisine yaptığı teklifi kabul ettiği haberlerine yer verdi.


İMZALAR BU HAFTA ATILIYOR

20 Haziran'da Türkiye'ye gelerek F.Bahçe'de işbaşı yapacak Daum'un yönetime verdiği listede Poulsen ile birlikte ilk sırada yer alan Milanlı Seedorf için İtalya'da yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yakması üzerine girişimlerini sürdüren yönetim, Milan ile Seedorf'un bonservisi için pazarlıklarını sürdürüyor. Kariyerinde önemli başarılar bulunan Hollandalı yıldızın da tranfserindeki pürüzlerin bu hafta içinde giderilerek transferin kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, ayrıca geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Mehmet Aurelio'nun da yeniden dönebilmek için mesaj yolladığı öğrenildi. Yönetimin de Aurelio'ya “Betis ile bonservis sorununu kendin çözersen gelebilirsin” cevabını verdiği bildirildi. Daha önce anlaşmaya varılan Gaziantepsporlu Bekir İrtegün, Ankarasporlu Özer Hurmacı ve Sivassporlu Bilica transferleri bu hafta içinde resmi olarak açıklanıp kendileriyle sözleşme imzalanacak.


Seedorf Milan'ın orta sahadaki dinamosuydu

2002 yılından bu yana Milan'da forma giyen Clarence Seedorf, orta sahadaki etkili oyunuyla kulübünün önemli başarılarında rol oynadı. Dünyanın en kariyerli oyuncuları arasında gösterilen 33 yaşındaki Hollandalı ünlü oyuncu, 3 değişik kulüpte 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.


Ön liberoda sayılı oyunculardan biri

Kariyerini Juventus'ta sürdüren Poulsen, daha önce Kopenhagen, Schalke 04 ve Sevilla kulüplerinde oynadı. 29 yaşındaki Poulsen, ön liberoda görev yapıyor ve bu mevkiideki başarılı futboluyla Avrupa'nın sayılı oyuncuları arasında gösteriliyor. Juventuslu futbolcu, 2005-2006 yıllarında ülkesi Danimarka'da yılın futbolcusu seçildi.



15 yıl önce