|

Schalke'den Olcay'a kanca

Gazete, Olcay Şahan'ın kardeşi Osman Şahan'ın da açıklamalarına yer vererek devre arasında transferin gerçekleşme olasığının yüksek olduğuna vurgu yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:39 - 21/10/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın yıldızlarına talipler bitmek bilmiyor. Oğuzhan ve Gökhan Töre'nin ardından Olcay Şahan da Avrupa kulüplerinin radarında. Almanya'nın Reviersport gazetesinin haberine göre Julian Draxler'in takımdan ayrılmasının ardından ofansif orta saha anlamında sıkıntı yaşayan Schalke 04, Olcay Şahan ile ilgileniyor. Schalke Teknik Direktörü Andre Breitenreiter'in tranfser için yaptığı "Bu konu hakkında bir şeyler düşünüyoruz" ifadesini okurlarıyla paylaşan gazete, Olcay Şahan dışında Stuttgart'tan Filip Kostic ve B.Mönchengladbach'tan İbragima Traore ile de ilgilenildiğini belirtti. Olcay Şahan'ın kardeşi Osman Şahan da konuyla ilgili "Schalke ilginç bir kulüp. Bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum" diyerek iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti. 2012'den bu yana Beşiktaş forması giyen Olcay'ın sözleşmesi 2018 yılı sezon sonuna kadar devam ediyor.



Güneş'in 1 numarası Sirigu


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yönetime verdiği transfer raporunda tercih ettiği isimler bir bir ortaya çıkıyor. Arsenal'de forma şansı bulamayan David Ospina dışında PSG'nin İtalyan kalecisi Salvatore Sirigu'nun da listede olduğu öğrenildi. Sirigu için kiralık formülü devreye girecek. İtalyan kalecinin bonservis bedeli 14 milyon Euro.



Parola; orta sahada pres


Teknik direktör Şenol Güneş, yarın deplasmanda oynayacakları Lokomotiv Moskova maçında orta saha ehemmiyetini daha ön planda tutmayı planlıyor. Dün akşam gerçekleştirilen taktik idmanda oyuncularına orta sahada pres yaptıran Güneş, orta saha oyuncuları Sosa, Oğuzhan, Necip ve Atiba ile özel görüştü; "Maçı orta alanda bittirin. Pers yapıp rakibe alan bırakmayın" ifadelerini kullandı.






#Şenol Güneş
#Olcay Şahan
#Beşiktaş
9 yıl önce