|

Schumacher yarışmaktan vazgeçti

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher, Massa'nın yerine Ferrari ile pistlere dönmekten vazgeçti.

00:00 - 11/08/2009 Salı
Güncelleme: 11:39 - 11/08/2009 Salı
Yeni Şafak
Schumacher yarışmaktan vazgeçti
Schumacher yarışmaktan vazgeçti

Formula 1'de kırmadık rekor bırakmayan -7 şampiyonluğu bulunan- Alman efsane Michael Schumacher, Massa'nın yerine pistlere geri dönme kararından vazgeçti.


Resmi internet sitesinden açıklama yapan Schumi, "Geçen gece Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ve Takım Başkanı Stefano Domenicali'yi bilgilendirerek Felipe'nin (Massa) yerine geçemeyeceğimi bildirdim" dedi.



BOYNUNDAKİ AĞRILAR DEVAM EDİYOR

Kısa bir süreliğine de olsa geri dönebilmek için elinden geleni denediğini ifade eden Schumi, bu konuda başarılı olamadığını ve boynunda oluşan ağrılardan kurtulamadığını söyledi. Mugello'daki özel testlerde başlayan boyun ağrılarının Schumi'nin geri dönmesine engel olduğu belirtilirken, Schumi ekibiyle birlikte her şeyi denediklerinin altını ısrarla çizdi. Alman pilot, şubat ayında katıldığı motosiklet yarışlarında boynundan sakatlanmış ve boyununu güçlendirme çalışmaları istediği süratle ilerlememişti.


HaberTürk'ün haberine göre, Efsane pilot, Ferrari'deki herkesten ve hayranlarından özür dilerken, artık takımı adına şans dilemekten başka yapacak bir şeyi olmadığını da sözlerine ekledi.


15 yıl önce