|

Schuster bitti

Siyah-beyazlılar, yaklaşık 10 gündür temaslarını sürdürdüğü Alman teknik adam ile resmi söz-leşmeyi dün imzaladığını duyurdu. 2 yıllık imza atan Schuster senelik 2.6 milyon euro alacak.

Engin Albayrak
00:00 - 11/06/2010 Cuma
Güncelleme: 01:24 - 11/06/2010 Cuma
Yeni Şafak
Schuster bitti
Schuster bitti

Beşiktaş, beklendiği gibi Berndhard Schuster ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin İspanya'nın Sevilla kentinde dün son kez görüştüğü Alman teknik adam, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü olarak resmen açıklandı. Demirören, Schuster ile sözleşme imzalarken durumu yönetime bildirdi. Metin Keçeli ve Sinan Vardar yerli hoca alınmasını istemesine rağmen imza attırıldı. Geçen hafta sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan Mustafa Denizli ile yollarını ayıran siyah-beyazlı yönetim daha önce yalanlamasına rağmen ünlü Alman çalıştırıcı ile resmen anlaştığını, duyurdu. İMKB'ya bildirilen yazıda da Schuster ile yıllık 2 milyon 600 bin Euro karşılığı 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Alman teknik adam önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü İstanbul'a gelecek. Transferi değerlendiren Basın Sözcüsü Mete Düren, ekonomik açıdan siyah-beyazlı takımın şartlarına en uygun teknik adamı tercih ettiklerini belirtti.

TARAFTAR HAZIR OLSUN

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Schuster'in transferle ilgili ilk sözleri “Beşiktaş'a gelmek için sabırsızlanıyorum. Herkes Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon neler olacağını çok dikkatli izlesin. Muhteşem Beşiktaş taraftarını çok merak ediyorum. Liverpool maçı videolarını video blog sitelerinden bana izlettirdiler. Gerçekten inanılmaz bir atmosfer. O seyirci önünde maç kaybetmek imkansız. Onlara bu sene gerçek Beşiktaş'ı izlettireceğim” oldu.


14 yıl önce