|

Schuster tur istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, UEFA'da gruptan çıkmak için ipleri ellerinde tuttuklarını ve Sofya'yı yenerek turu geçeceklerini söyledi.

00:00 - 2/12/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:43 - 2/12/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Schuster tur istiyor
Schuster tur istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için bütün ipleri ellerinde tuttuklarını ve CSKA Sofya'yı yenerek turu geçmeyi arzuladıklarını söyledi. Schuster, takım olarak 1 puanı düşünmediklerini belirterek, “Turu geçmek için yeterli puanı alıp başkalarının ne yaptığına bakmadan gruptan çıkmak istiyoruz. Porto'nun Rapid Wien ile berabere kalması halinde bizim alacağımız beraberlik bize turu geçmek için yetebilir. Ama biz kazanarak rahat bir şekilde turu geçmek istiyoruz” dedi. Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi'nde oyuncularına kart görmesi yönündeki telkinin hatırlatılması ve aynı şeyi oyuncularına söyleyip söylemeyeceği yönündeki sorusuna ise “Şimdiden söylemeyelim ki ilerde bizden bilmesinler” şeklinde esprili bir yanıt verdi.





Beşiktaş, CSKA önünde

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla bu akşam deplasmanda karşılaşacak. Sofya şehrindeki Vasil Levski Stadı'nda oynanacak maç Saat 20.00'de başlayacak. İstanbul'daki ilk maçı 1-0 kazanan Beşiktaş, galip gelmesi durumunda grupta bitime 1 maç kala 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Teknik direktör Bernd Schuster, pasaportunu Ümraniye Tesisleri'nde unutması nedeniyle Beşiktaş kafilesi Bulgaristan'a rötarlı olarak gitti. Maç kadrosunda olmayan ve sakatlığı bulunan Quaresma ile cezalı İbrahim Toraman da Sofya'ya götürüldü. 17 kişilik kadroya Fatih Tekke yine alınmadı.


Rapid Wien Porto'yu ağırlıyor

L Grubu'ndaki diğer maçta Avusturya'nın Rapid Wien takımı lider Porto'yu Viyana'da ağırlayacak. İki takım arasında Ernst Happel Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Grubun son haftasında Beşiktaş-R.Wien, Porto-CSKA Sofya karşılaşacak.





13 yıl önce