|

Schuster'e kupa rötarı

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nın da kaybedilmesi ve Avrupa yolunun kapanması halinde Schuster ile yolların ayrılacağı belirtiliyor. Brezilya'nın Folha gazetesi ise siyah-beyazlı kulübün Palmeiras ile sorunları bulunan Scolari'ye teklif götürdüğünü iddia etti.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 9/03/2011 Çarşamba
Güncelleme: 00:23 - 9/03/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Schuster'e kupa rötarı
Schuster'e kupa rötarı

Beşiktaş'ta üst üste alınan başarısız sonuçlar teknik direktör Bern Schuster'in koltuğunu sallamaya başladı. Siyah-beyazlılarda Başkan Yıldırım Demirören'den tersi açıklamalar gelse de Alman hocanın Ziraat Türkiye Kupası'nın da kaybedilmesi halinde gönderilmesinin gündeme gelebileceği konuşuluyor.

Siyah-beyazlılarda bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında Alman hocanın durumunun da masaya yatırılması bekleniyor. Ligde son olarak sahasında Trabzonspor'a mağlup olan Beşiktaş, tarihinin en güçlü kadrosunu kurmasına rağmen Avrupa Kupaları'na katılamama durumuyla karşı karşıya kaldı. Bu durumun kabul edilemez olduğunu söyleyen bazı yöneticiler, Başkan Yıldırım Demirören'in “Schuster'i göndermek en kolay iş” diyerek arkasında durduğu Schuster'in gönderilmesini istiyorlar.

Takımda ne futbolun ne de disiplinin kaldığını belirten yöneticilerin, “Her maçta eksik kalıyoruz. 10 kişilik bir takım karşısında bile oyunda üstünlüğü ele alamıyoruz. Son 20 senenin en başarısız sezonunu yaşıyoruz. Schuster ne istiyorsa maddi manevi yaptık. Ama o bizi hayal kırıklığına uğrattı” şeklinde Alman hocayı suçlayıcı ifadeler kullanıyorlar. Öte yandan Brezilya'da yayın yapan Folha gazetesi Palmeiras ile sorunları olan teknik direktör Scolari'nin Türkiye'den Beşiktaş'tan teklif aldığını ileri sürdü.


Beşiktaş'ın sol kanadı çöktü!

Beşiktaş'ın, ligde Trabzonspor ile oynadığı maçın kasığından sakatlanan İsmail Köybaşı'nın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Giray'ın müdahalesiyle sakatlanan İsmail'in, sağ kasığında darbeye bağlı yırtık bulunduğu ve tedavisinin 3 hafta süreceği açıklandı. Diğer solbek İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi daha önce fesih edilmişti.


Simao ve Quaresma'ya özel kramponlar

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa, kendi kramponlarını tasarladı. Quaresma ve Simao, Adidas'ın en beğenilen modelleri olan adizero F50 adiZero ve Predator'ü seçerken, üzerlerine kendi isimlerini eklemeyi de ihmal etmediler.



13 yıl önce