|

Scolari F.Bahçe'ye yaklaşır

Sarı-lacivertli kulüpte, yıllık 3 milyon 200 bin euro isteyen Zico ile ipler kopma noktasına geldi. Arayış içine giren F.Bahçe'de Scolari ismi öne çıktı.

00:00 - 24/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 00:32 - 24/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Scolari F.Bahçe'ye yaklaşır
Scolari F.Bahçe'ye yaklaşır

F.Bahçe'de teknik direktör Zico'nun durumu belirsizliğini korurken son olarak Brezilyalı hocanın UEFA'nın resmi internet sitesindeki açıklamaları iplerin kopmasına neden olduğu ifade edildi. Brezilyalı teknik adamın UEFA'nın resmi sitesinde sarı-lacivertli kulüpte kalmasının çok zor olduğu yönünde açıklamalarda bulunması nedeniyle yönetimin hoca arayışları için girişimlere başladığı öğrenildi. Yıllık 3 milyon 200 bin euro isteyen Zico ile iplerin kopma noktasına geldiği F.Bahçe'de teknik direktör adayları arasında yine Brezilyalı Felipe Scolari ilk sırada yer alıyor. 2 yıl önce sarı-lacivertli kulübün teklifini reddeden Brezilyalı hoca, bu kez F.Bahçe'yi çalıştırabileceği yönündeki açıklamalarda bulunması nedeniyle listedeki en güçlü aday durumunda.


2008 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra çalıştırdığı Portekiz Milli Takımı'ndan ayrılacağını açıklayan Scolari'nin bir konferans için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği sırada F.Bahçe yönetimi ile yaptığı görüşmede yıllık 4 milyon euroya gelebileceğini söylediği öğrenildi. Brezilyalı teknik direktör ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken sarı-lacivertli yönetimin Scolari'nin olmaması durumunda ise diğer adaylarla masaya oturacağı belirtildi. Bir dönem F.Bahçe'de de görev yapan Carlos Alberto Parreira yeniden gündeme gelirken listede G.Saray'ın da ilgilendiği iddia edilen Danimarkalı Laudrup ile Brezilyalı Luxsemburgo ve Hollandalı Luis Van Gaal ile de temasların sürdüğü öne sürüldü.



16 yıl önce