|

Sead Kolasinac, Fenerbahçe için Avrupa devlerini reddetti

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Arsenal'li oyuncu Sead Kolasinac'a Lazio, Roma ve Milan talip olmuştu. 29 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertli takım için bu kulüpleri reddettiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi
14:56 - 14/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 15:04 - 14/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Sead Kolasinac, bonservisini alarak Fenerbahçe'ye gelmek istiyor.
Sead Kolasinac, bonservisini alarak Fenerbahçe'ye gelmek istiyor.

Fenerbahçe’nin prensipte anlaşmaya vardığı Arsenal’in Boşnak yıldızı Sead Kolasinac’ın talipleri artıyor. İtalya Serie A kulüpleri Roma ve Milan’ın yanı sıra Lazio da Kolasinac ile temasa geçerek transfer teklifinde bulundu, ancak bu teklifleri geri çeviren 29 yaşındaki Boşnak yıldızın tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığı belirtildi.

Fenerbahçe'ye 'evet' dedi

Kolasinac, düzenli olarak ilk 11’de oynamak ve yakın arkadaşı Mesut Özil ile yeniden bir araya gelmek istemesi nedeniyle Fenerbahçe’nin teklifine ‘evet’ derken, kendisine gelen diğer teklifleri geri çeviriyor. Tecrübeli futbolcunun Mesut Özil’e Arsenal ile yaptığı görüşmeler hakkında da bilgi verdiği ifade ediliyor.

  • Arsenal süreci uzatıyor
  • Bu arada Kolasinac’ın, Arsenal’in sözleşme fesih süreci uzatmasından rahatsız olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncunun İngiliz kulübü ile sözleşmesini feshederek, bir an önce kariyerindeki yeni adımını atmak istiyor.

#Sead Kolasinac
#Fenerbahçe
#Lazio
#Roma
#Milan
3 yıl önce