|

Seçim vaadi Zlatan Ibrahimovic

Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde aday olacağını açıklayan Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından ses getiren bir transfer vaadinde bulundu.

Haber Merkezi
09:06 - 6/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:27 - 6/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy formasıyla 27 maçta 22 gol kaydetti.
Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy formasıyla 27 maçta 22 gol kaydetti.

Beşiktaş'ta başkan adayı Hürser Tekinoktay, İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'le ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tekinoktay sosyal medya hesabından, "Milan ile anlaşamaz ise Mayıs ayından sonra Zlatan’a kartal pençesi yaptıracağız" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlardan bazıları Ibrahimovic ihtimali üzerine büyük heyecan yaşarken, bazıları ise yanlış bir transfer hamlesi olacağını ifade etti. Bunun üzerine başkan adayı Hürser Tekinoktay sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı,

  • "Sevgili arkadaşlar Beşiktaş’a 2. sınıf takım muamelesi yapmayın ve karıştırmayın. Beşiktaş altyapı ve scouting modellerindeki Porto, Leipzig ve Dortmund kaynaklarından oyuncu kapar ama hedef onlar ile rekabet etmek değildir. Beşiktaş winner kulüptür, iddialı kulüptür. Beşiktaş’ın rakibi Real Madrid, Barca, Bayern, Arsenal, Milan'dır. Beşiktaş hepsinden büyük bir camiadır."



#Beşiktaş
#Zlatan Ibrahimovic
#Hürser Tekinoktay
5 yıl önce