|

'Seedorf'la anlaştık yönetim istemedi'

Beşiktaş'ın, kısa bir süre önce Milan'ın teknik direktörlüğü görevine getirilen Hollandalı Clarence Seedorf'la anlaştığı ancak yönetimin istemediği ortaya çıktı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 21/01/2014 Salı
Güncelleme: 17:10 - 21/01/2014 Salı
Yeni Şafak
'Seedorf'la anlaştık yönetim istemedi'
'Seedorf'la anlaştık yönetim istemedi'

Serdar Bilgili döneminde Siyah-Beyazlılar'da yöneticilik yapan, Fikret Orman yönetiminin göreve başladığı dönemde dış transfer operasyonlarını yürüten İbrahim Altınsay, 2012 yazında dünyaca ünlü yıldız Clarence Seedorf'la anlaştıklarını söyledi.

Radyospor'a konuşan Altınsay, Milano'da buluştuğu yıldız oyuncuyla yıllık 2 milyon euro karşılığında 2 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtti.

Altınsay, "Seedorf'la her konuda anlaştık; Beşiktaş'a liderlik yapabilecek; 2 sezon ful performans oynayabilecek bir futbolcuydu. Saha içi önemli kazanımlarımız olabilirdi fakat o dönem bu transfer yönetim düzeyinde kabul görmedi" dedi.

Hakan Çalhanoğlu ile de anlaşılmış

İbrahim Altınsay, o dönem, şu anda Galatasaray'ın transfer listesinde olan Hakan Çalhanoğlu ile de yıllık sadece 200 bin euro karşılığında anlaştığını ancak 2 milyon euro'luk bonservis bedelinin o dönem ekonomik sıkıntı yaşayan yönetime ağır geldiği için transferden vazgeçildiğini ifade etti.

10 yıl önce