|

Selçuk hiçbir yere gitmiyor

G.Saray'da son dönemde takımdan ayrılacağı söylentileri bulunan deneyimli oyuncunun menajeri yaptığı açıklamayla konuya son noytayı koydu. Menajer Batur Altıparmak, "Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılılarla 2 yıl daha kontratı var. Oyuncumun temennisi kariyerini Galatasaray'da bitirmek" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 02:45 - 13/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Selçuk İnan
Selçuk İnan

Galatasaray'da takıma katılacak isimlerin yanı sıra, gönderilecek futbolcuların da kimler olacağı sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Bu konuda gündemin ilk sırasında yer alan isimlerin başında ise takımın deneyimli isimlerinden Selçuk İnan geliyor. Son dönemde takımdan ayrılacağı yönünde söylentiler bulunan oyuncu menajeri Batur Altıparmak aracılığıyla konuya açıklık getirdi. Selçuk'un menajeri, Trabzonspor'a gideceği gündeme oturan oyuncusu için yaptığı açıklamada, “Selçuk'un, Galatasaray'la daha 2 senelik kontratı bulunmakta. Temennisi ait olduğu büyük Galatasaray camiasında kariyerini sonlandırmaktır” ifadelerini kullanarak tartışmalara son noktayı koydu.

250 RESMİ MAÇA ÇIKTI

2011-2012 sezonda bordo-mavili takımdan Galatasaray'a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 250 resmi karşılaşmada toplam 59 gol atarken, takım arkadaşlarına ise 19 asist yaptı. Deneyimli oyuncunun geçen sezon kimi maçlarda sergilediği performans ise taraftarları memnun etmekten uzak kalmış ve eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Deneyimli oyuncunun, yeni sezonda kendini yeniden göstermek istediği ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüğü ifade edildi.

  • Feghouli sonunda Aslan oluyor
  • Galatasaray'ın transfer görüşmelerini uzun süredir sürdürdüğü Sofiane Feghouli'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. Sarı-kırmızılı yetkililerinden alınan bilgiye göre, İngiliz ekibi West Ham United'da forma giyen Feghouli, bugün İstanbul'a gelecek. Galatasaraylılar'ın yaklaşık 1 haftadır İstanbul'a gelmesini beklediği Cezayirli futbolcunun bu akşam Atatürk Havalimanı'nda olacağı belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun, İngiliz ekibinden alacağı para ve ödenecek bonservis konusundaki taksitlendirme çalışmaları nedeniyle transferin geciktiği ifade edildi.
Tudor, Gomis'e moral aşılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kayserispor maçında Gomis'e güveniyor. Hırvat teknik adam, deneyimli golcü ile antrenmanlarda özel olarak ilgilenerek ligin ilk maçına hazırlıyor. Tudor, Gomis ile yaptığı toplantıda, kalitesinin ortada olduğunu belirterek, "Hazırlık maçlarında gol atamamış olman seni olumsuz etkilemesin. Bir gol attıktan sonra devamının geleceğini hepimiz biliyoruz" sözleriyle moral aşıladı. Gomis'in de idmanlardan sonra şut çalışmaları yaparak kendisini Kayseri maçına hazıradığı belirtildi.

#Galatasaray
#Selçuk İnan
#Feghouli
#Gomis
7 yıl önce