|

Selçuk İnan sözünü tuttu

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Avcılar'da bulunan Engellilere Hizmet Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Yeni Şafak
18:02 - 3/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:31 - 3/12/2015 Perşembe
IHA

Üyelerin daha önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında, 3 Aralık 2015 günü derneğe gelme sözü veren Selçuk İnan, Avcılar'da üyeler, engelli çocuklar ve aileleri ile buluştu. Dernekte bulunan herkesle yakından ilgilenen Galatasaray Kaptanı Selçuk, çok sayıda hatıra fotoğraf çektirirken engelli çocukların ihtiyaçlarını birebir dinleyerek ilerleyen dönemler için notlar aldı.



Ziyaret esnasındaki duygularını anlatmasının çok zor olduğunu ifade eden Selçuk İnan, "Hepsi pırıl pırıl, çok güzel insanlar. Onları böyle bir günde mutlu edebildiysek, ne mutlu bize. Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır, bunu unutmamalıyız. Onlara destek konusunda biz her zaman maddi ve manevi desteğe hazırız, hep de hazırdık" diye konuştu.



Selçuk İnan, daha sonra 1987 ile 1990 yılları arasında Galatasaray forması giyen Savaş Demiral ve Dernek Başkanı Ahmet Vardar'ın da içinde yer aldığı toplu fotoğraf çektirdi.

#selçuk inan
#galatasaray
#Dünya Engelliler Günü
#ziyaret
8 yıl önce