|

Selçuk Şahin'den Fenerbahçe açıklaması

Gençlerbirliği kaptanı Selçuk Şahin, Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe hakkında yaptığı ifade edilen açıklama ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
09:16 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 06:42 - 29/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Selçuk Şahin 2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.
Selçuk Şahin 2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.

Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin'in 1-1 biten Beşiktaş maçı sonrası eski takımı Fenerbahçe hakkında "Şu anki Fenerbahçe orta sahasında oynardım" dediği ifade edildi.



Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Selçuk Şahin kısa süre sonra Twitter hesabından bir açıklama yayınlayarak sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi.



Şahin'in yaptığı açıklama şöyle;



  • "Bu akşam Beşiktaş'a karşı mücadele veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İki tarafın da kazanmak için mücadele ettiği güzel bir maç oldu. Maç sonu verdiğim röportajla ilgili bir konuya açıklık getirmek isterim. Kesinlikle gelen soruya karşılık 'Fenerbahçe'nin şimdiki orta sahasında oynardım' demedim. Bana 'Çok başarılı maçlar çıkartıyorsun ve bu formunla Fenerbahçe orta sahasında oynar mıydın' diye sordular, ben de 'Mücadele verdiğim her forma için elimden geleni yaparım, futbolu orada bırakmak isterdim ama olmadı' dedim. Fenerbahçe orta sahasında şu anda oynardım demek, oradaki oyuncu arkadaşlarıma saygısızlık olur. Beni tanıyan herkes de böyle bir şey demeyeceğimi bilir. Ağzımdan çıkmayan şeyleri yazmayın lütfen, saygılarımla."


















#Selçuk Şahin
#Gençlerbirliği
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
7 yıl önce