|

Selfie ile veda etti

Trabzonspor ile karşılıklı olarak yolları ayrılan Gürcü teknik direktör Shota Arveladze, akşam saatlerinde Trabzon'dan ayrıldı. Havaalanında taraftarların ilgi gösterdiği Shota bol bol selfie çektirdi.

Yeni Şafak
21:59 - 12/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 20:00 - 12/11/2015 Perşembe
IHA

Trabzon Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürcü teknik adam Arveladze, yaptığı hiçbir şeyden pişman olmadığını belirterek, “Trabzonspor'dan ayrılmanın nedenini bulmak çok kolay değil. Hiç kimseye kırgın değilim. İnsan söylüyor doğru zamanı, yanlış zamanı. Benim Trabzon'a her zaman gelişim doğrudur. Hiçbir zaman yanlış olmaz. İster 3'te geleyim, ister gece 2'de geleyim. İster yazın geleyim, ister kışın geleyim. Onun için benim buraya her zaman gelişim doğrudur. Dediğim gibi pişman değilim, insanları ne kadar seviyorsam yüz kat daha fazlasını severim. Çünkü o sevgiyi tekrar gördüm. Emindim, yüz defa daha emin oldum. Tabi işler bazen iyi gitti, bazen kötü gitti. Son haftalar kötü gitti. Ondan sebepleri bulabiliriz. Kader bazen bizim elimizde değil. Yanlış bir karar da olabilir. Herkesi daha fazla seviyorum. Taraftara hala borçluyum. Buraya iyi düşüncelerle geldim. Çok başaralı olduğumdan emindim ama olmadı” dedi.



"ERKEN GİTTİM YA, ONUN İÇİN KAYBOLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

“Gelmeden önce hep diyordunuz ki, bana büyük bir sevgi var, bunun kaybolacağından korkuyorum” şeklindeki soruya Shota, “Erken gittim ya, onun için kaybolduğunu düşünüyorum” diye cevap verdi.



“Ayrılık gerekçesiyle ilgili size söylenen bir şey oldu mu?” şeklinde soruya ise Gürcü teknik adam, “O gün ben orada yemek yemedim. Yeseydim bile kimseye soracak halimiz yok. Bu yaşta, bu ülkede çok değerli insanlarla yemek yiyeceğim. Ama yemek yemedim o gün. Ama bir gün geleceğim, istediğim yerde de yemek yiyeceğim. Ne yapayım şimdi; Arçil birisiyle yemek yiyorsa hesabını ben ödeyeceğim o zaman. Kırgınlık yok, pişmanlık yok. Zor zamanlarda da görmüştüm insanları. Az önce şehir merkezinde yemek yedim. Bu sefer yemeği ben yedim. Bugün Meydan'da saat 18.00'da yemediği yiyen bendim. Futbolcuların bazılarına veda edemedim. Antrenman saati nedeniyle yetişemedim. Tabi hoca da geldi. Birkaç kişiyle görüştüm. Tabi futbolculara destek olması gerekiyor. Ben bir maçtan sonra bizim otobüse taş atarken çıktım, futbolculara taş atmayın dedim. Futbolcular bizi bir yere taşıyacak. Onlar bu şehri mutlu edecek. Her gün penaltı girmiyor kaleye yani ne yapalım. O da futbolun yazılmayan bir kuralı. Şehrin çok sebebi var mutlu olmak için ama mutlu değil. Bizim en ufak ve en basit sebebi var bu da Trabzonspor” diye konuştu.

#şota
#tarbzonspor
#futbol
8 yıl önce