|

Semih Şentürk yıllar sonra 'Kezman' gerçeğini açıkladı

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un tecrübeli forveti Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılış süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Şentürk, Tivibu Spor'da katıldığı programda, "Fenerbahçe'den ayrılalı 4,5 sene oldu, niçin ayrıldığımı bilmiyorum. Vefasızlık var diye düşünüyorum. 14-15 senenin karşılığı bu olmamalıydı" ifadelerini kullandı. Golcü futbolcu ayrıca, Zico ile arasında geçen 'Kezman' diyaloğunu da yıllar sonra anlattı.

Yeni Şafak
10:51 - 19/01/2018 الجمعة
Güncelleme: 11:29 - 19/01/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Semih Şentürk, Fenerbahçe forması altında 280 resmi maçta 86 gol atma başarısı göstermişti.
Semih Şentürk, Fenerbahçe forması altında 280 resmi maçta 86 gol atma başarısı göstermişti.

Eskişehirspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Semih Şentürk, Fenerbahçe kariyeri hakkında çarpıcı mesajlar verdi. Eski futbolcu Nihat Kahveci'nin Tivibu Spor'daki programına konuk olan Şentürk, sarı lacivertlilerden neden ayrıldığını hala bilmediğini söyledi.


İşte Semih Şentürk'ün açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Kariyerimin yüzde 30, 40'ının sahibi Alex'tir. Beni Semih yapan Alex'tir. Aile yaşantısıyla örnek aldığım, maçlarda, antrenmanlarda ağabeyim gibiydi. Ağabeyim olsa bana böyle davranmazdı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gittiğim her takımda bana Alex'i soruyorlardı. Aykut Kocaman ile anlaşamadılar. Hocayla bir sürtüşmesi oldu. Kamp başlamadan önce Aykut Kocaman, 'Alex, koşmazsa fazla süre alamayacak' gibi bir açıklaması vardı. Aykut Kocaman'ın koşu mesafesi takıntısı vardı. Haftada 3-4 antrenmanda koşu mesafelerini ölçer, bakılırdı."

Aziz Yıldırım Kezman'ın oynatılmasını istemiş
  • "İçerde bir Kasımpaşa maçı vardı. Mağluptuk ve oyuna girdim. Alex'e asist yaptım, 2 dakika sonra galibiyet golünü attım. Yasin Çakmak ve Volkan Babacan, 'Gol atarsan kulübeye gel' demişti. Golden sonra gittim, kulübeye oturdum. Sabaha bir kalktım, her yerde gol sevincim manşette. Ertesi gün antrenmanda kramponlarımı bağlıyordum, Zico arkamdan eşofmanımı kaldırdı. 'Bana mı tavır yapıyorsun. Sen hiç böyle yapmazdın. Normalde ben seni hep oynatmak istiyorum ama Aziz Yıldırım, Kezman'ı oynat oynat diye baskı yapıyor. Satacakmış' dedi. Normalde kızmam lazım Aziz Yıldırım'ı niye dinliyorsun diye ama gelip böyle bir açıklama yapması da güzeldi."


"Aziz Yıldırım'la görüşemedim"
  • "Kimseye kin beslemem ama kırgınlığım, dargınlığım oldu. Şu an mesela Fenerbahçe'den ayrılalı 4.5 sene oldu. Niçin ayrıldığımı bilmiyorum. Aziz Başkan ile görüşme talebinde bulundum. Maalesef görüşemedim. CEO ile görüştürdüler. Vefasızlık var diye düşünüyorum. Benden sonra çok kişi ayrıldı. Kimseyle böyle güzel bir şekilde ayrılmadığını düşünmüyorum. Galatasaray kulübüne bakıyorsun. Geçen hafta Sabri gidiyor maça, plaket veriyorlar. Bunlar güzel şeyler. Ben ölünceye kadar Fenerbahçe'de oynamayacaktım ama güzel bir şekilde ayrılabilirim."


#Eskişehirspor
#Fenerbahçe
#Semih Şentürk
٪d سنوات قبل