|

Semih Şentürk'ten Aziz Yıldırım'a olay veda mesajı

Alex de Souza'yı uğurladığı için Fenerbahçe'den gönderildiği iddia edilen Semih Şentürk, Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçimini kaybetmesini ardından ses getiren bir veda mesajı yazdı. Şentürk, "Kimsenin ettiğinin kimsenin yanına kalmayacağına inandım. Kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur. Aziz Yıldırım'a bundan sonraki hayatında sonsuz mutluluk ve sağlık dilerim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
02:00 - 4/06/2018 Monday
Güncelleme: 06:31 - 4/06/2018 Monday
Yeni Şafak
Semih Şentürk&Alex de Souza.
Semih Şentürk&Alex de Souza.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk, sarı lacivertlilerdeki başkanlık seçimlerinde sonuçların belli olmasının ardından dikkat çeken bir mesaj yayınladı. Kariyerini Eskişehirspor'da sürdüren 35 yaşındaki futbolcu, seçim yarışını Ali Koç'a kaybeden Aziz Yıldırım için Instagram hesabından "Kimsenin ettiğinin kimsenin yanına kalmayacağına inandım. Kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur. Aziz Yıldırım'a bundan sonraki hayatında sonsuz mutluluk ve sağlık dilerim" mesajını paylaştı.

Semih Şentürk'ün Aziz Yıldırım'a veda mesajı geceye damga vururken Alex de Souza ve ayrılığıyla ilgili paylaştığı detaylar da dikkat çekti.

İşte Semih Şentürk'ün Aziz Yıldırım'a veda yazısı;

  • "Bundan 19 sene önce hayallerimi süsleyen kulübün kapısından girdiğimde çocuktum. Evladı olarak yetiştiğim, forması altında çeşitli başarılara imza attığım, kalbimle bağlı olduğum kulüpte o dönemin hocası ve başkanı tarafından kadro dışı bırakıldım. Yarım sezon boyunca noter gözetiminde alt yapıyla idmanlara çıktım. Kadro dışı bırakılma sebebimi bile bilmezken, şu anın "eski başkanı" tarafından görüşme talebim onaylandı fakat görüşmeye gittiğimde beni karşılayan kendisi değil, kulübün CEO'suydu. Gönderilme sebebimin Alex'i uğurlamaya gitmem olduğunu söyleyenler oldu. Bugün olsa tekrar Alex'i uğurlamaya giderdim. Bu açıklamayı neden bugün yaptığıma dair soru işareti barındıranlar için, 4 yıl boyunca Fenerbahçe'me ve yönetim kuruluna saygımdan sustum. Kimsenin ettiğinin kimsenin yanına kalmayacağına inandım. Kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur. Aziz Yıldırım'a bundan sonraki hayatında sonsuz mutluluk ve sağlık dilerim."

#Semih Şentürk
#Alex de Souza
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
6 years ago