|

Sen zaten yıldızsın

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın görüşme yaptığı Nani’ye takım oyununa uyum göstermesi gerektiğini söyledi ve “Senin kendini ispatlamana ihtiyacın yok. Sen Nani’sin, senin ismini herkes biliyor” dediği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/12/2015 Cuma
Güncelleme: 02:21 - 18/12/2015 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli yıldız Luis Nani ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Bu sezon sarı-lacivertli takımda 7 gol 5 asistlik bir performans sergileyen Nani'ye takım oyununa daha fazla uyum göstermesi gerektiğini söyleyen başkan Yıldırım'ın Portekizli yıldıza “Senin sahada kendini ispatlamana ihtiyacın yok. Sen Nani'sin, senin ismini herkes biliyor, sen bu takımın yıldız ismisin. Senden daha fazla takım oyununa uyum göstermeni bekliyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Portekizli yıldızın da başkan Aziz Yıldırım'a önümüzdeki maçlarda bu duruma daha fazla dikkat edeceği konusunda söz verdiği bildirildi.



İNGİLİZLERİN NANİ PİŞMANLIĞI


Sky Sports'un usta futbol yorumcusu ve Arsenal tarihinde önemli bir yeri olan Paul Merson, Manchester United'ın Nani'yi Fenerbahçe'ye satarak hata yaptığını söyledi. Merson, “Ben olsam Nani'yi elimde tutardım. Bence şu an eksikliği en fazla hissedilen oyuncuların başında geliyor. Evet bazen çok ateşli ve iyi, bazense futbola oldukça soğuk ve tepkisizdi ancak ateşli olduğu zamanlar gerçekten iş bitiriciydi. O pozisyonda oynayan genç Lingard'ın iyi işler çıkardığı bazı zamanlar oluyor, tıpkı hocasını ipten aldığı West Bromwich maçı gibi. Ancak rakip savunma oyuncularını korkutma açısından Portekizli süperstar elbette ki ilk tercih olacaktır ve yokluğu fazlasıyla hissediliyor” ifadelerini kullandı.



'Büyük futbolcular F.Bahçe'de mi oynar!'


EURO 2016 elemelerinde Hollanda'nın Kazakistan 'a karşı oynadığı maç öncesinde Fenerbahçeli Robin van Persie ile Manchester United forması giyen Memphis Depay arasındaki kavga gündeme damga vurmuştu. O dönem gündemi oldukça meşgul eden tartışmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Hollanda'nın Voetbal International Dergisi, Persie'nin Depay'a “Kendini büyük bir futbolcu


mu sanmaya başladın?” dediğini, Depay'ın ise karşılık olarak “Peki büyük futbolcular F.Bahçe'de mi oynar!” ifadesini kullandığını


öne sürdü.



Volkan Şen döndü


Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan oyunculardan Volkan Şen, dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Volkan'ın teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi halinde Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan diğer


oyunculardan Raul Meireles, Alper Potuk ve Robin van Persie ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.



Diego'ya 3 maç ceza


UEFA Disiplin Kurulu tarafından cezalandırılan Brezilyalı oyuncu, F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçlarda forma giymeyecek.



UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi grup son mücadelesinde Celtic ile oynadığı maçta kırmızı kart gören ve hakkında soruşturma açtığı Diego Ribas'a 3 maç ceza verdi. Fenerbahçe'nin Diego'ya verilen ceza nedeniyle UEFA Tahkim Kurulu'na itirazda bulunması bekleniyor. Brezilyalı oyuncunun 3 maçlık cezasında indirim olmazsa sarı-lacivertli takımın, Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile oynayacağı ve son 16'ya kalması halinde karşılaşacağı rakiple yapılacak ilk maçta forma giymeyecek.


#Sky Sports
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Nani
8 yıl önce