|

Şener Jovanoviç için Ada'da

İngiltere'ye kızını ziyarete giden başkan Sadri Şener'in burada Liverpool'da forma giyen Sırp golcünün menajeriyle bir araya geleceği öğrenildi. Bu transferi gerçekleştirmeyi çok isteyen Şener'in Jovanovic'i Trabzon'a gelme konusunda ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Kamil Anahar
00:00 - 30/12/2010 Perşembe
Güncelleme: 01:39 - 30/12/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Şener Jovanoviç için Ada'da
Şener Jovanoviç için Ada'da

Spor Toto Süper Ligi'nde ilk yarıyı takipçisi Bursaspor'un 5 puan önünde lider bitiren ve 2. yarıda da uzun yıllar şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Trabzonspor, golcü transferi için İngiltere'ye çıkarma yaptı. Transfer çalışmalarında bugüne kadar henüz istediği sonuca ulaşamayan bordo-mavili kulüpte başkan Sadri Şener, İngiltere'ye kızını ziyarete giderken burada Liverpool'da forma giyen Sırp forvet oyuncusu Milan Jovanovic'in menajeri ile bir araya gelecek. Bu transferi gerçekleştirmeyi çok isteyen başkan Sadri Şener'in Jovanovic'i Trabzon'a gelmesi konusunda ikna ettikten sonra kulübü Liverpool'la da temasa geçmeyi planladığı belirtildi.

CSİZMADİA GÜNDEMDE YOK

Bu arada Macar basının Trabzonspor'un gündeminde yer aldığını iddia ettiği Ferençvaroş takımında forma giyen savunma oyuncusu Csaba Csizmadia'nın, transfer listesinde yer almadığı açıklandı. Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Nevzat Şakar, Csizmadia'nın isminin hiç gündeme gelmediğini belirterek, "Bu transferle ilgili her hangi bir girişimimiz olmadı. Bunlar menajerler tarafından ortaya atılan iddialar. En kısa zamanda ilgilendiğimiz futbolcuları kadromuza katıp, transfer söylentilerine bir son vermek istiyoruz" dedi.


Egemen ilk görüşmede 'evet' dedi

Trabzonspor iç transferde prensip anlaşmasına vardığı Selçuk İnan'dan sonra savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın sözleşmesini de uzatmak için girişimlere başladı. Yöneticilerin Egemen ile yaptıkları ilk görüşmede olumlu yanıt aldığı ve sözleşmenin Antalya kampında düzenlenecek törenle uzatılabileceği belirtildi. Yönetim, Selçuk ve Egemen'den sonra Yattara ve Ceyhun Gülselam'ın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlayacak.



13 yıl önce