|

Senna Fener'i kullanıyor

İspanyol gazete, Senna'nın menajeri Eli Coimbra'nın, yıldız oyurcunun maaşının yükseltilmesi için Villarreal'le pazarlık yaptığını ileri sürdü. Coimbra, Senna için girişimlerde bulunan F.Bahçe'nin teklifini doğruladı.

00:00 - 23/08/2008 Cumartesi
Güncelleme: 23:05 - 22/08/2008 Cuma
Yeni Şafak
Senna Fener'i kullanıyor
Senna Fener'i kullanıyor
HERGÜN YENİ BİR GELİŞME

F.Bahçe'nin transferi için girişimlerde bulunduğu Villarreal'in İspanyol yıldızı Marcos Senna transferinden her gün değişik gelişmeler yaşanıyor. Yüksek bonservis ücreti nedeniyle sarı-lacivertli takıma transferi çıkmaza giren ve son olarak da Senna'nın teknik direktör Luis Aragones ile yaptığı açıklamadan sonra farklı bir boyut kazanan transferde dün de müthiş bir iddia ortaya atıldı. İspanya'nın günlük spor gazetesi Marca, Villarreal'in yıldızın F.Bahçe'ye gitmemek için kulübünden maaşının yükseltilmesi için pazarlık yaptığını ileri sürdü.


ÜCRETİ DÜZELTİLMELİ

Senna'nın menajeri Eli Coimbra, yaptığı açıklamada, “Marcos, Villarreal'de devam etmek istiyor, ama değerinin de verilmesini istiyor. 2 yıllık sözleşmesi var, ama ücretinin düzeltilmesi için Villarreal ile görüşmeler sürüyor” dedi. F.Bahçe'nin teklifini doğrulayan ve Senna'ya sezon başına yaklaşık 2.5 milyon euro önerdiğini kaydeden Coimbra, “Bu çok para, milyonlar var. F.Bahçe güçlü bir takım yaratmak istiyor ve Luis Aragones de Marcos'un kapasitesini çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

16 yıl önce