|

Şenol Güneş: Hak ettiğimiz galibiyet aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arthur Masuaku ve Tayyip Talha Sanuç'un sakatlığı olduğunu belirterek, "İkisi için de sakatlık sorunu var. Durumları yarın belli olur." dedi. Güneş, İstanbulspor galibiyetiyle ilgili ise şunları söyledi, "En önemlisi 3 puandı ve galibiyet almaktı."

21:58 - 18/03/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond'dan geldi.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş galibiyeti değerlendirdi.

''Hak ettiğimiz galibiyet aldık''

90 dakikayı değerlendirerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "Pas yüzdemiz, orta yüzdemiz düşündüğümüzün altında. Çok fazla top kaybımız var. Ortalar güzeldi bazen buluşturamadık. Oyun beklenen şekilde başladı. İstanbulspor kontraya çıkmayı düşününüyordu buna izin vermedik. Dikine pasla daha etkili olabilirdik. Becerili oyuncularımızı da kullanamadık ama golün geleceğini hissediyorduk. İkinci yarıda gol geldi. 0-0 olduğunda bulamadıklarını golden sonra buldular. 80'de sonra yine toparladık. Hem Alex'in hem de Redmond'ın daha iyi işler yapmasını bekliyordum. En önemlisi 3 puandı ve galibiyet almaktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Daha iyi olmamız için bu eksiklerin düzelmesi gerekiyor. Çok şut atılması gerekiyordu, az şut attık. Bizim takımın şut atması gerekirken atmadık, atınca da goller geldi." dedi.

Sakatlığını atlatıp takıma dönen Rachid Ghezzal'ın yanı sıra Arthur Masuaku ve Tayyip Talha Sanuç'un durumuyla ilgili ise Güneş, "Rachid'in dönmesi iyi oldu. Talha ve Arthur'un sakatlıkları var. Arthur'da biraz geç kaldık kenara almakta. Mili takımı etkiler mi bilmiyorum. İkisi için de sakatlık sorunu var. Yarın belli olur." açıklamasında bulundu.

Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı, "12 tane oyuncu milli arada bizimle olmayacak. Bir de bu oyuncuların gelişleri geç olacak. Biz çarşamba gününe kadar izin verdik burada olanlar için, hafta sonu da bir hazırlık maçı yapacağız."




#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Süper Lig
1 yıl önce