|

Şenol Güneş iki oyuncusuyla özel görüşecek

Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Başkan Fikret Orman ve yönetimin protesto edilmesinin ardından sorumluluğu üzerine alan teknik direktör Şenol Güneş, takımda olağanüstü hal ilan etti. Milli aranın ardından hata istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, eleştirilerin hedefindeki oyuncular Tolgay ve Oğuzhan'la özel bir görüşme yapacak.

Yeni Şafak
13:13 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:29 - 12/11/2018 Pazartesi
IHA
Şenol Güneş Sivasspor mağlubiyeti sonrası tribünlerden özür diledi.
Şenol Güneş Sivasspor mağlubiyeti sonrası tribünlerden özür diledi.

Sivasspor karşılaşmasında tribünler, Başkan Fikret Orman ve yönetimi protesto ederken, teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından tüm takımı sahada toplayıp tribünlerden özür diledi.

"Eski günlere dönmek sizin elinizde"

Basın toplantısında Başkan Orman, yönetim ve futbolcuların arkasında durarak kötü gidişatın sorumluluğunu üzerine alan Güneş, takımda ise olağanüstü hal ilan etti. Maçın ardından soyunma odasında futbolculara, "Şu anda dinlenme zamanı. Gerek fizik gerekse mental olarak dinlenip çalışmalara başlayacağız. Eski günlere dönmek sizin elinizde" ifadelerini kullanan tecrübeli çalıştırıcı, takımda da radikal kararlar alacak.

Tolgay ve Oğuzhan'la görüşecek

Özellikle tribünlerin protesto ettiği Oğuzhan ve Sivasspor maçında kadroda yer almayan Tolgay'la özel bir görüşme yapacak olan Güneş, bu futbolcuların bir an önce toparlanmasını istiyor.

Takıma 3 gün izin Genk maçında çok iyi bir performans sergileyip yorulan futbolcuların, Sivasspor karşısında da oyundan düşmesi nedeniyle takımın iyice dinlenmesini isteyen Şenol Güneş, milli maç arasını da fırsat bilerek oyunculara 3 gün izin verdi.

Çarşamba günü antrenmanlara başlayacak olan siyah-beyazlılarda, Teknik Direktör Şenol Güneş de yönetimle bir toplantı gerçekleştirecek. Futbol Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı da takımda herhangi bir problem olmaması için bu hafta mesaisini Ümraniye'ye ayıracak.

  • Beşiktaş üst üste alınan sonuçların ardından zirvenin 9 puan uzağında kaldı.

#Şenol Güneş
#Beşiktaş
5 yıl önce