|

Şenol Güneş maçın en iyilerini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir galibiyeti sonrası, "İyi bir takıma karşı sonuç aldık, kazanmak güzel" ifadelerini kullandı. Taraftarı ve oyuncularını tebrik eden tecrübeli çalıştırıcı, maçın en iyilerini de açıkladı.

Haber Merkezi
21:57 - 13/04/2019 Cumartesi
Güncelleme: 22:08 - 13/04/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Başakşehir'le arasındaki puanı 8'e indirdi.
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Başakşehir'le arasındaki puanı 8'e indirdi.

Beşiktaş sahasında konuk ettiği lider Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Güneş'in maç sonu açıklamaları şöyle;

"İyi bir takıma karşı sonuç aldık"

  • "Kazanmak güzel. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Taraftarlara da teşekkür ederim. Topu kolay verdik, zor kazandık. Bu nedenle ilk yarıda kötüydük. İkinci yarıda tempomuzu arttırdık. Eksikler vardı ama doğrularımız daha fazlaydı. İyi bir takıma karşı sonuç aldık."
"Daha az pozisyon vermeliyiz"

  • "10 kişiyken gol yedik. 70 metre top atıldı. 5'e 3 durumda gol yedik. Golcü takımız ama gol yiyen de bir takımız. Daha az pozisyon vermeliyiz. Onun dışında iyiyiz. "
"Atiba ve Gökhan, takımın en iyileriydi"

  • "Loris Karius özellikle ilk yarıda iyi kurtarışlar yaptı. Konsantrasyonu iyiydi.Kaleden başlayarak son giren oyuncuya kadar herkes iyiydi ve gerekeni yaptı. Bugün bir şey daha gördük. futbolun yaşla alakası yok. Sahanın en iyileri, yaşı büyük olanlardı. Atiba ve Gökhan, takımın en iyileriydi."


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
5 yıl önce