|

Şenol Güneş Quaresma'ya sahip çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-2 sona eren Genk maçının ardından, taraftarın tepki gösterdiği Ricardo Quaresma'ya destek çıktı.

Yeni Şafak
09:31 - 26/10/2018 Cuma
Güncelleme: 09:45 - 26/10/2018 Cuma
IHA
Quaresma Genk karşısında 90 dakika sahada kaldı.
Quaresma Genk karşısında 90 dakika sahada kaldı.

4-2 kaybettikleri Genk maçı sonrası yaptığı açıklamada futbolcular arasında iyi-kötü ayrımı yaparak hiçbir şey kazanamayacaklarını söyleyen Şenol Güneş şöyle konuştu:

"Kayseri'de
alkışlanıyordu, bugün protesto ediliyor"
  • Ricardo da, Oğuzhan da, Lens de bizim oyuncularımız. Elimizdeki oyuncuların kapasitelerini kullanmamız lazım. Eksikleri tabii ki değiştireceğiz. Kim olursa olsun, zaman zaman oynatmayacağız. Eleştirilen taraflar da vardır ama ayrımcılık yaparak hiçbir şey kazanamayız. Şu ayrıldı, geçen sene böyleydi konuşmayız. Bunlar olan şeyler futbolda. Geçen sene de kötü maçlarımız vardı ama bu sene beklentiye cevap vermeyince tepki çoğaldı. Kayseri maçında Ricardo alkışlanıyordu, bugün protesto ediliyor. O tür dalgalanmalar oluyor. Sorunları yaşayarak büyümeye başladı bu kulüp. Taraftarın sahiplenmesi, tesisler, yönetim böyle gerçekleşti. Bütün sevgi ve tepkilerimiz abartılı. Eleştiri olacaktır ama bunları yok ederek değil. Gidenleri konuşacak değiliz. Şu anı yaşıyoruz, düzeltmeye çalışacağız.
#Beşiktaş
#Ricardo Quaresma
5 yıl önce