|

Şenol Güneş tartışılan hareketine açıklık getirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sosyal medyada gündeme gelen 'Küfürlü tezahürata onay verdi' yönündeki eleştirileri reddetti.

Yeni Şafak
10:01 - 24/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:22 - 24/09/2018 Pazartesi
Diğer
Şenol Güneş maç sonrası tribünleri selamladı.
Şenol Güneş maç sonrası tribünleri selamladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in, Sarpsborg ile oynanan maç sonrası Fenerbahçe aleyhine küfürlü tezahürat yapılırken, tribünlere dönerek 'onay' işareti yapması tartışmalara sebep olmuştu.

"Ben sonradan seyrettim"

Skorer'de yer alan habere göre olayın iç yüzünü tesislerdeki arkadaşlarına anlatan tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

  • Tam ayrılırken Şenol Güreş diye bağırdılar. Ben de dönüp baş parmağımı kaldırdım. O sırada küfürlü tezahürat yapılmış. Ben de sonradan seyrettim. Tamamen talihsiz bir tesadüf üzerinden, 'Şenol Güneş küfürlü tezahüratta destek verdi' denilir mi? Benim böyle bir şeyi onaylamam mümkün mü?
"Küfre onay vermem"

Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de kendisine dakikalarca küfür edildiğini hatırlatan Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

  • Kimin sahasında olursa olsun küfre onay vermem. Ben Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bana edilen küfürleri de duymamıştım. O gün de (Sarpsborg galibiyeti sonrası) Vodafone Park'ta Şenol Güneş denildiği için taraftarı selamlamak istedim. Tam arkamı döndüğümde sadece Şenol Güneş kısmını duyduğumda dönüp o işareti yaptım. Sonrasından gelen küfrü bile duymadım.
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
6 yıl önce