|

Şenol Güneş ve Fikret Orman'dan çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş ortak bir basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli çalıştırıcı ödemeleri yapılmadığı için kriz çıkardığı iddialarına yönelik, "Beni para üzerinden eleştirenlere önerim; aldıkları paraları devlete hibe etsinler, ben de Beşiktaş'tan bu sene alacağım tüm parayı hibe edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:09 - 24/10/2018 الأربعاء
Güncelleme: 15:16 - 24/10/2018 الأربعاء
Yeni Şafak
Şenol Güneş ve Fikret Orman
Şenol Güneş ve Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Teknik direktör Şenol Güneş, saat 14.30'da basın mensuplarının karşısına çıktı.

Fikret Orman'ın açıklamaları;
  • Günlerdir medyada ve kamuoyunda bir sürü haberler geziniyor hocamızla, oyuncularımızla alakalı. Aslında epey bir zamandır hocayla benim aramda soğukluk, birbirimizi istemediğimiz, ayrılma sürecine geldiğimiz konuşuldu. Bu bir türlü ortadan kalkmıyor. Şenol Güneş 3,5 sene içerisinde bir gün bile bana gelip de 'Paramı ödeyin, paramı istiyorum' demedi. Geçen seneyle alakalı ödemelerimizi ağustosta yaptık. Bu sene hocamıza ödeme yapmadık. Önümüzdeki günlerde yapacağız. Bugüne kadar da hocamız hiçbir şekilde bunu söylemedi.
"Hem milli takım hem Beşiktaş'a karşı çıktık"
  • Gelelim hoca milli takıma gitmek istiyor konusuna. Daha önce 'İkisini beraber yönetsin' diye bir teklif geldi. Biz her ikisinin de yönetilmesine karşı çıktık. Hoca da gelip 'Ben milli takıma gitmek istiyorum, orada aklım kaldı' demedi.
"2019'da konuşacağız"
  • Beşiktaş yönetiminin görev süresi 2019'da bitiyor. Bundan sonrası için seçilirsek hocayla tekrar oturur sözleşme işini konuşuruz.
"2 futbolcumuz imzalamadı"
  • Eylül sonu itibarıyla bütün oyuncularımızla anlaştık. Borçsuzluk kağıdı almamız gerekiyordu ancak iki futbolcu imzalamadı. Bu hafta onlarla da imzalayacağız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız.
Şenol Güneş'in açıklamaları;
  • Ben buraya çakılı kalmayacağım. En iyisinin gelmesini isterim. İçeriden birisi gelirse daha iyi olur.

    Madem bu yorumcular krizi düşünüyor bu kadar aldıkları paraları kurumlarından almasınlar, devlete bağışlasınlar. Ben de bir yıllık almadığım ücretimi bağışlayacağım.






#Fikret Orman
#Şenol Güneş
٪d سنوات قبل