|

Şenol Güneş'in gözü Dünya Kupası'nda: Değişiklik zamanı

Sakatlıklar, formsuzluklar ve gruplaşmalardan rahatsız olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek arayı iple çekiyor. Deneyimli çalıştırıcı, bu arada takımın dağınık görüntüsünü ortadan kaldırıp yeniden yarışaa ortak olmayı planlıyor.

Haber Merkezi
11:28 - 9/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:16 - 9/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Beşiktaş, Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir an önce Dünya Kupası arasının gelmesini istiyor. Deneyimli teknik adam, göreve geldiği günden bu yana takım içerisindeki sıkıntılarla uğraşıyor. Bir yandan sakatlıklar, bir yandan formsuzluklar bir yanda da takım içindeki gruplaşmalardan rahatsız olan tecrübeli teknik adam, liglere ara verilmesinin ardından takıma çeki düzen verecek.

İlk planı kaybolan takım ruhunu geri getirmek

İlk önce, kaybolan takım ruhunu geri getirmek için çabalayacak Şenol Güneş'in, gruplaşmalara da son vermesi bekleniyor. Öte yandan bir önceki teknik direktör Valerien İsmael'in yaptırdığı antrenmanın yetersiz olduğunu ve sakatlıklara neden olduğu görüşü hakim. Şenol Güneş ile yeni antrenman metoduna ve yeni oyun sistemine geçilecek.

Sakatlar dönecek

Beşiktaş'ta en büyük sıkıntılardan bir tanesi sakatlıklar. Siyah-beyazlı kulüp de yaptığı açıklamada; Ghezzal, Josef, Masuaku, Rosier ve Berkay Vardar gibi isimlerin sakatlık durumları ile ilgili bilgiler verdi. Bu isimlerin bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Serik Belediyespor ve Süper Lig'de pazar günü oynanacak Antalyaspor maçlarında forma giymeyecekler.

  • Teknik direktör Şenol Güneş de sakat oyunculardan Rosier ve Masuaku'nun performansından memnun değil. Sakat oyuncuların dönmesiyle birlikte bütün takımın durumuna bakacak olan Şenol Güneş, yönetime rapor vererek, takımda görmek istemediği isimleri belirtecek.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
1 yıl önce