|

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a: Daha Dünya Kupası var

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Burak Yılmaz'la dikkati çeken bir diyalog yaşadı.

Yeni Şafak
17:09 - 24/03/2019 Pazar
Güncelleme: 17:39 - 24/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Şenol Güneş ile Burak Yılmaz basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Şenol Güneş ile Burak Yılmaz basın mensuplarının sorularını cevapladı.

EURO 2020 Elemeleri'nde yarın Moldova'yı konuk edecek A Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş ile golcü oyuncu Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Ciddi bir maç oynayacağız"
  • "Yarınki maç önemli. Diğer rakiplerin de beklentisi var. Ciddi bir maç oynayacağız. Bir adım daha atmak istiyoruz. Zor maç olacak. Kağıt üstünde daha iyi görünmenin faydası yok saha içinde daha iyi görünmek istiyoruz. 3 puanı almak istiyoruz."
"Ozan idmanı yarıda bıraktı"
  • "Şu an Emre, Gökhan, Mahmut'un sıkıntıları var. Dün Ozan'ın antrenmanda ağrısı vardı. İdmanı yarıda bıraktı. Ciddi boyutta değil ama rahatsızlığı olan, yorgunluğu olan arkadaşlar var. Ciddi boyutta sakatlık yok ama kadroya alıp almama, oynatıp oynatmama yönünde kararımızı etkileyebilir."

"Dorukhan her şeyi kendisi yaptı"
  • "Dorukhan ile ilgili söyleyebileceğim bir şey yok. Burada söz söylemenin değil, iş yapmanın zamanı. Dorukhan her şeyi kendisi yaptı, biz sadece yardımcı oluyoruz. Bu kadar kısa zamanda hem kendi takımında hem de A Milli Takımı'nda oynaması önemli."
"Hocam Dünya Kupası'na yetişemeyebilirim"

Basın toplantısında Şenol Güneş ile Burak Yılmaz arasında dikkati çeken bir diyalog geçti. Güneş, hedefini Avrupa Şampiyonası olarak ifade eden tecrübeli golcüye, "Daha Dünya Kupası var" dedi. Burak Yılmaz bunun üzerine, "Hocam ona yetişemeyebilirim" karşılığını verirken deneyimli teknik adam ise, "Yetişirsin yetişirsin" ifadelerini kullandı.


#Şenol Güneş
#A Milli Takım
5 yıl önce