|

Şenol Güneş'ten Gökhan Töre isteği

Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın sakatlığının ardından siyah beyazlı yönetim günlerdir gündemde olan Gökhan Töre'nin dönüşü ihtimalini iyiden iyiye dillendirmeye başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de West Ham United'da kiralık olarak oynayan oyuncunun geri dönmesini istedi.

Yeni Şafak
14:11 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:39 - 29/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2016-2017 sezonunda henüz mağlubiyet almadı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2016-2017 sezonunda henüz mağlubiyet almadı.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in 6, Talisca'nın ise 3 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle siyah beyazlı yönetim, West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre'yi geri çağıracak.



Önceki günlerde gündeme gelen milli futbolcunun geriye dönüşü konusunda yöneticiler olumsuz ifadeler kullanırken yaşanan sakatlıkların ardından Gökhan Töre'nin geri dönüşüne yönelik olumlu yorumlar yapılmaya başlandı.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Töre'nin kendi oyuncuları olduğunu her fırsatta belirtirken oyuncunun geri dönüşüyle ilgili olarak Slaven Bilic'le görüşeceği öğrenildi. Premier Lig'de beklentileri karşılayamayan futbolcunu İstanbul'a dönmek istediği bilinirken ilerleyen günlerde konuyla ilgili resmi girişimlerin başlayacağı belirtildi.



Gökhan Töre, West Ham United formasıyla 8 resmi maça çıkarken sadece 1 asist yapabildi.






Gökhan Töre önceki günlerde Quaresma'nın kendisi için attığı mesaja 'seni özledim kardeşim' diyerek karşılık vermişti.









#Gökhan Töre
#Beşiktaş
#Fikret Orman
8 yıl önce